Transfer Nöbeti #7 | 2023 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
fred araplara gider, 5m'i beğenmemişler 10-15 verecek halimiz yok araplar orasını da karşılar, oyuncunun yüksek maaşını da karşılar. bu brezilya çingenesi de dünden razıdır zaten biraz daha para kasmaya.

kimi alacaz arkadaş biz

Torreira bu seviyelerde zorlanmaz ama yanına koyacağın adam da önemli reis.Geçen sene forvette Weghorst vardı o yüzden İcardi sırıtmazdı.Ben 1 tek Boey'in hücumundan dolayı zorlanacağını tahmin ediyom.De Gea bazı maçlar için laf etsem de hocayla tartışmadığı maçlarda klasını konuşturuyodu Muslera'nın da eski performansı yok.Bizim takım kendi oyununu daha da geliştirirse Uefa Avrupa Kupası veya Uefa Avrupa Konferans Ligi imkansız değil.Çok iyi 1 oyuncu grubu var.Bunu da iyi işleyecek 1 hocamız da var..
yani fred bizim seviyemize yakışacak durumda mı aslında onu merak ediyorum.

eğer "manu seviyesinde değil ama bizim lig boktan o yüzden burayı öttürür" durumundaysa ben öyle oyuncu istemem reyis.

alacaksak soru işaretsiz taş gibi topçu alalım. çünkü bu oyuncu kalitesini, bu sinerjiyi her zaman yakalayamıyoruz. kadromuzda birçok a ve a+ oyuncu denk geldi. mümkünse o seviyeden devam edelim derim ben.

yani fred bizim seviyemize yakışacak durumda mı aslında onu merak ediyorum.

eğer "manu seviyesinde değil ama bizim lig boktan o yüzden burayı öttürür" durumundaysa ben öyle oyuncu istemem reyis.

alacaksak soru işaretsiz taş gibi topçu alalım. çünkü bu oyuncu kalitesini, bu sinerjiyi her zaman yakalayamıyoruz. kadromuzda birçok a ve a+ oyuncu denk geldi. mümkünse o seviyeden devam edelim derim ben.
Şu durumda bu takımın beraber Avrupa maçlarını oynaması gerek reis.O dediğim 2 kupa da imkansız değil ama zor.Fred Şampiyonlar Ligi dışında da yeterli olur.Geçen sene Maguire ve De Gea oynamasaydı belki de Uefa Avrupa Kupası'nı alabilirdi takım.O hava vardı takımda da işte 2-3 tane oyuncu yüzünden elenildi..

Orta sahaya bence satılacak oyuncu alınmalı Paredes ve ya Fred gibi isimlerin aksine. 6-7 civarına bir wonderkid denemesi yapılabilir Nellson tarzı

Bugün mactan performans beklemeyın arkadaşlar agır yukleme yapılıyor

özellikle zaniolo dökülecektir

Febenin istedigi 9+2 olacagina bizim istedigimiz sinirsiz olsun. Yada oldugu gibi kalsin. Istedikleri gibi at koşturamamalilar
fener'in maç oynayabilecek mevcut yerlileri

kale: altay-ice

sağ bek: ferdi

stoper: serdar-samet

orta saha: ick-mhy-ismael

kanat: emre mor

forvet: serdar dursun-umut nayır

yaptıkları transferlere göre; serdar aziz, samet, emre mor, serdar dursun ve umut nayır'ın ilk onbir olması imkansız gibi. yabancı kaleci alacaklarsa, altay ve ice'yi de eliyoruz.

kala kala ick-mhy-ismail yüksek ve ferdi kalıyor.

aslında elle tutulur tek yerlileri ferdi bence, biraz da ick diyebiliriz.

ciddi problemleri var yerli konusunda gerçekten.

9+2 gelebilir.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt