Transfer Nöbeti #7 | 2023 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Fred araplara gider başka oyuncuya bakılmalı hemen.Bu arada symanskiyi biz getirip fener aldı şimdi bizimkilerde domingueze girerler büyük ihtimal ağustosta.

Aykut İnce deyince aklıma o attığı tweet geliyo yav :D Beşiktaş'ın forveti Umut Nayir Nolamaz şeklindeydi :D Bu Umut Nayir de avukattı heralde tweetin alındığı görseller bile silinmiş olsa direk fotoğrafını atacaktım buraya da yok bulamadım ben yav :D

fener'in maç oynayabilecek mevcut yerlileri

kale: altay-ice

sağ bek: ferdi

stoper: serdar-samet

orta saha: ick-mhy-ismael

kanat: emre mor

forvet: serdar dursun-umut nayır

yaptıkları transferlere göre; serdar aziz, samet, emre mor, serdar dursun ve umut nayır'ın ilk onbir olması imkansız gibi. yabancı kaleci alacaklarsa, altay ve ice'yi de eliyoruz.

kala kala ick-mhy-ismail yüksek ve ferdi kalıyor.

aslında elle tutulur tek yerlileri ferdi bence, biraz da ick diyebiliriz.

ciddi problemleri var yerli konusunda gerçekten.

9+2 gelebilir.
Ferdi disinda gercekten hicbiri 11 olamaz bizde

Hatta o da olamaz artik angelino geldi

8+3 devam ederse ve Kerem Demirbay'ı alırsak bence elimiz çok güçlü olur. Yerli kadrosu olarakta en iyi konumda olduğumuzu düşünüyorum eskiden bu kadar iyi bir yerli kadromuz yoktu. Kerem, Abdülkerim, Barış, Berkan, Kazımcan, Kaan, Yunus ve gelirse Kerem Demirbay süper bir yerli rotasyonu. Fener'in Arda gittikten sonra yerli olarak eli çok zayıfladı, Kalede bunu kullanabilirler ama iki kalecileri de istenen seviyeden uzak yerli kaleci ile devam etmeleri güzel olurdu bence.

Angelino bundesligada hoffenheim gibi karşı rakiplere karşı üstün olmayan bir takımlayken bile bu asist beklentisiyle oynuyorsa kazasız belasız bizde 15 asisti zorlar.Tabi takımın taktiğini ona göre ayarlamak lazım.

F0_S7nqWIAAdScJ

Sözlü hakaret etmemiş olabilir o yaptığı el hareketini çimle falan anlatması komik. Yediği haltın farkına varıp maç sonu aynı masalı orkuna da anlatmıştır

Gördüğüm kadarıyla Orkun şovmen bir çocuk değil maç sonu muhtemelen tadic özür dilemiştir o da konuyu bu şekilde kapatmıştır..

fredin araplara gittigı yok.ciddi bi transfer haberi de yok bu konu ile ilgili,sadece araplardan ilgi varmis.kendiniz yazıp ciziyosunuz 2.teklifi vereceğimiz oyuncu icin.sicak mi vurdu başınıza Allah allah

Angelino bundesligada hoffenheim gibi karşı rakiplere karşı üstün olmayan bir takımlayken bile bu asist beklentisiyle oynuyorsa kazasız belasız bizde 15 asisti zorlar.Tabi takımın taktiğini ona göre ayarlamak lazım.

Bunun en büyük sebebi 3-5-2 oynamaları angelino kanat bek gibiydi bizde bu kadar rahat olur mu bilemedim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt