Transfer Nöbeti #7 | 2023 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Evertondan abdoulaye doucoureyi alamaz mıyız bir sene sözleşmesi kalmış 30 yaşında 12m değeri var

Bakambu icardi sıkıntıları çözene kadar bizi idare edebilir geçen seneki gomis gibi

@Melikşah Aydoğan Kerem ve Bakambu isimleri için güncel bir bilginiz var mıdır, bilgilendirebilir misiniz? Teşekkürler.
Bakambu için bilgi geldi onu girecektim Bakambu bir miktar ücret almış, onu iade etmesi talep edilmiş fesih ile alakalı, o tarafta iş çözüldü çözülecek, top bize geçiyor.

Kerem ile ilgili hiçbir sorun yok ağırdan ilerliyor sadece, her şey bizim elimizde, bu dakika itibariyle strateji değiştirileceğini düşünmüyorum.

Bakambu için bilgi geldi onu girecektim Bakambu bir miktar ücret almış, onu iade etmesi talep edilmiş fesih ile alakalı, o tarafta iş çözüldü çözülecek, top bize geçiyor.

Kerem ile ilgili hiçbir sorun yok ağırdan ilerliyor sadece, her şey bizim elimizde, bu dakika itibariyle strateji değiştirileceğini düşünmüyorum.

Kerem konusunun ağırdan ilerlermesi saçmalık bence, yarın bjk TS fb, hepsi talip olacak, 1-1.5 milyon için belki de oyuncu kaçacak, bu adamlar fanatik Galatasaraylı falan değil, 1-2 bekler sonra gider imza atarlar

Bu işin kimyası çok önemli

her üst seviye gözüken topçuyu toplamak yetmiyor onlarla uyum lazım

ve fbahçe uyum gözetmiyor gibi herkese salça oluyor

Geçen yıl en basitinden Icardi krizi yönetilmese biz şampiyon olamazdık, fb her sene iyi başlasa bile bir yerde kriz patlak veriyor

Jesus ile toplanan bu puanı bu kurdukları kadro toplayamayacak aha görürsünüz

Fener yine deli danalar gibi milletin alacağı oyunculara sulanıyor... :) Transferde isimleri çok meydana çıkarmamak gerek... Fiyat arttırıyorlar...

Bu işin kimyası çok önemli

her üst seviye gözüken topçuyu toplamak yetmiyor onlarla uyum lazım

ve fbahçe uyum gözetmiyor gibi herkese salça oluyor

Geçen yıl en basitinden Icardi krizi yönetilmese biz şampiyon olamazdık, fb her sene iyi başlasa bile bir yerde kriz patlak veriyor

Jesus ile toplanan bu puanı bu kurdukları kadro toplayamayacak aha görürsünüz

Ali Koç İsmail'i sezon başlamadan kovarsa hiç sasirmam

Kerem konusunun ağırdan ilerlermesi saçmalık bence, yarın bjk TS fb, hepsi talip olacak, 1-1.5 milyon için belki de oyuncu kaçacak, bu adamlar fanatik Galatasaraylı falan değil, 1-2 bekler sonra gider imza atarlar
Fanatik Galatasaraylı'dan ziyade Kerem'in olayı şampiyonluğa oynayan ve şampiyonlar ligi oynayan bir takımda olmak Almanyadaki haksız rekabetten bıkmış, yine de kendisi Galatasaraylı belirtelim. Biz vazgeçtik demeden Kerem hiçbir kulüp ile anlaşmaz şuan gelinen noktada.

Fanatik Galatasaraylı'dan ziyade Kerem'in olayı şampiyonluğa oynayan ve şampiyonlar ligi oynayan bir takımda olmak Almanyadaki haksız rekabetten bıkmış, yine de kendisi Galatasaraylı belirtelim. Biz vazgeçtik demeden Kerem hiçbir kulüp ile anlaşmaz şuan gelinen noktada.
Embesil fb gider senelik 3 verir yerli problemi de varken olmayacak is degil

hırvat arda ne alemde

Livakovic ve Tadic cok iyi 2 transfer. Maliyetlerinden bagimsiz konusuyorum. Ama Ali yine cok plansizca saldiriyor, son sansi diye. Ortaya yine duzgun bir takim cikmayacak. Hakemlerle idare edebildikleri kadar gider sonra havlu atarlar. Ciddi bir rakip olarak gormuyorum Fb'yi.
Geçen sene kadro kötüydü ama bu sene daha iyi. Hakemler ile şampiyon olacaklardır bu sefer işi şansa bırakmazlar. 9 artı 2 de banko gelir yerlileri yok.

Bize skorer bir orta saha lazım. Sadece İcardi'nin ayağına bakarak sezon geçmez. Yıllardır oyun sıkıştığında güzel şutlarıyla kilit açan bir orta saha oyuncumuz olmadı Sneijder gibi.

F1GRDbdWcAQoe8G

Mert Hakan ve Irfan Can da öyleydi. Parayı görünce herkes değişir, çok az adam var değişmeyecek.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt