Mahmut Aslan
Aslan Üye
- 16 Ocak 2019
- 7.687
- 6.769
- 768
Evertondan abdoulaye doucoureyi alamaz mıyız bir sene sözleşmesi kalmış 30 yaşında 12m değeri var
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Cok defaansif yav napacagiz onu iki yönlü adam lazım bizeEvertondan abdoulaye doucoureyi alamaz mıyız bir sene sözleşmesi kalmış 30 yaşında 12m değeri var
Bakambu için bilgi geldi onu girecektim Bakambu bir miktar ücret almış, onu iade etmesi talep edilmiş fesih ile alakalı, o tarafta iş çözüldü çözülecek, top bize geçiyor.@Melikşah Aydoğan Kerem ve Bakambu isimleri için güncel bir bilginiz var mıdır, bilgilendirebilir misiniz? Teşekkürler.
Bakambu için bilgi geldi onu girecektim Bakambu bir miktar ücret almış, onu iade etmesi talep edilmiş fesih ile alakalı, o tarafta iş çözüldü çözülecek, top bize geçiyor.
Kerem ile ilgili hiçbir sorun yok ağırdan ilerliyor sadece, her şey bizim elimizde, bu dakika itibariyle strateji değiştirileceğini düşünmüyorum.
Bu işin kimyası çok önemli
her üst seviye gözüken topçuyu toplamak yetmiyor onlarla uyum lazım
ve fbahçe uyum gözetmiyor gibi herkese salça oluyor
Geçen yıl en basitinden Icardi krizi yönetilmese biz şampiyon olamazdık, fb her sene iyi başlasa bile bir yerde kriz patlak veriyor
Jesus ile toplanan bu puanı bu kurdukları kadro toplayamayacak aha görürsünüz
Fanatik Galatasaraylı'dan ziyade Kerem'in olayı şampiyonluğa oynayan ve şampiyonlar ligi oynayan bir takımda olmak Almanyadaki haksız rekabetten bıkmış, yine de kendisi Galatasaraylı belirtelim. Biz vazgeçtik demeden Kerem hiçbir kulüp ile anlaşmaz şuan gelinen noktada.Kerem konusunun ağırdan ilerlermesi saçmalık bence, yarın bjk TS fb, hepsi talip olacak, 1-1.5 milyon için belki de oyuncu kaçacak, bu adamlar fanatik Galatasaraylı falan değil, 1-2 bekler sonra gider imza atarlar
Yok be üstad paredesten de fredden de daha ofansif şutu var driplingi fena değilCok defaansif yav napacagiz onu iki yönlü adam lazım bize
Embesil fb gider senelik 3 verir yerli problemi de varken olmayacak is degilFanatik Galatasaraylı'dan ziyade Kerem'in olayı şampiyonluğa oynayan ve şampiyonlar ligi oynayan bir takımda olmak Almanyadaki haksız rekabetten bıkmış, yine de kendisi Galatasaraylı belirtelim. Biz vazgeçtik demeden Kerem hiçbir kulüp ile anlaşmaz şuan gelinen noktada.
Renktaş bu isim soyisimle kerem demirbay transferini senin açıklaman lazımFener yine deli danalar gibi milletin alacağı oyunculara sulanıyor...Transferde isimleri çok meydana çıkarmamak gerek... Fiyat arttırıyorlar...
hırvat arda ne alemdeFanatik Galatasaraylı'dan ziyade Kerem'in olayı şampiyonluğa oynayan ve şampiyonlar ligi oynayan bir takımda olmak Almanyadaki haksız rekabetten bıkmış, yine de kendisi Galatasaraylı belirtelim. Biz vazgeçtik demeden Kerem hiçbir kulüp ile anlaşmaz şuan gelinen noktada.
Geçen sene kadro kötüydü ama bu sene daha iyi. Hakemler ile şampiyon olacaklardır bu sefer işi şansa bırakmazlar. 9 artı 2 de banko gelir yerlileri yok.Livakovic ve Tadic cok iyi 2 transfer. Maliyetlerinden bagimsiz konusuyorum. Ama Ali yine cok plansizca saldiriyor, son sansi diye. Ortaya yine duzgun bir takim cikmayacak. Hakemlerle idare edebildikleri kadar gider sonra havlu atarlar. Ciddi bir rakip olarak gormuyorum Fb'yi.
Mert Hakan ve Irfan Can da öyleydi. Parayı görünce herkes değişir, çok az adam var değişmeyecek.Fanatik Galatasaraylı'dan ziyade Kerem'in olayı şampiyonluğa oynayan ve şampiyonlar ligi oynayan bir takımda olmak Almanyadaki haksız rekabetten bıkmış, yine de kendisi Galatasaraylı belirtelim. Biz vazgeçtik demeden Kerem hiçbir kulüp ile anlaşmaz şuan gelinen noktada.