Berkay Kandemir
Büyük Kaptan
- 25 Mart 2018
- 22.980
- 17.336
- 1.838
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Yanıtınız için teşekkür ediyorum. Kerem transferini ağırdan almamızın bir alt nedeni var mıdır peki? Yoksa sadece fiyat konusunda daha uyguna alabilmek mi maksadımız? Tekrar teşekkür ederim.Bakambu için bilgi geldi onu girecektim Bakambu bir miktar ücret almış, onu iade etmesi talep edilmiş fesih ile alakalı, o tarafta iş çözüldü çözülecek, top bize geçiyor.
Kerem ile ilgili hiçbir sorun yok ağırdan ilerliyor sadece, her şey bizim elimizde, bu dakika itibariyle strateji değiştirileceğini düşünmüyorum.
Geçen sene kadro kötüydü ama bu sene daha iyi. Hakemler ile şampiyon olacaklardır bu sefer işi şansa bırakmazlar. 9 artı 2 de banko gelir yerlileri yok.
Bambaska olay hic öyle kizilacak durum degilWandanın durumu belli olmadan bişey olmucak anlaşıldı bu gerçi adamıda hoş görmek lazım eşi hasta önce Sağlık bekleyeceğiz yapıcak bişey yok
Sanmıyorum bizim böyle işlere gireceğimize.Ne oyun planı gözeten, ne takım kimyası gözeten, ne karakter analizi yapan, ne yaş dengesine bakan; kadroda 18 yabancı varken 19.yu kovalayan, 7 stoper varken 8.yi alan, hocaya sormadan oyuncu imzalattıran, kadro güçlensin de nasıl olursa olsun diyen takımın hamleleri beni zerre endişelendirmiyor.
Beni tek endişem, onlar Tadic aldı biz Ziyech alalım gibi saçma sapan modlara giren taraftarın aynı hamleleri bize dayatması olur.
Sol bekte ilk tercihi yarı fiyata alan yönetimin geçen senenin de çok üzerinde bir kadro kuracağından eminim.