Transfer Nöbeti #7 | 2023 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bakambu için bilgi geldi onu girecektim Bakambu bir miktar ücret almış, onu iade etmesi talep edilmiş fesih ile alakalı, o tarafta iş çözüldü çözülecek, top bize geçiyor.

Kerem ile ilgili hiçbir sorun yok ağırdan ilerliyor sadece, her şey bizim elimizde, bu dakika itibariyle strateji değiştirileceğini düşünmüyorum.
Yanıtınız için teşekkür ediyorum. Kerem transferini ağırdan almamızın bir alt nedeni var mıdır peki? Yoksa sadece fiyat konusunda daha uyguna alabilmek mi maksadımız? Tekrar teşekkür ederim.

aceleye gerek yok , Okan hoca açıkladı Ícardiiii bizim oyuncumuz artık haftasonu da gelebilir sıkıntı yok

Ne oyun planı gözeten, ne takım kimyası gözeten, ne karakter analizi yapan, ne yaş dengesine bakan; kadroda 18 yabancı varken 19.yu kovalayan, 7 stoper varken 8.yi alan, hocaya sormadan oyuncu imzalattıran, kadro güçlensin de nasıl olursa olsun diyen takımın hamleleri beni zerre endişelendirmiyor.

Beni tek endişem, onlar Tadic aldı biz Ziyech alalım gibi saçma sapan modlara giren taraftarın aynı hamleleri bize dayatması olur.

Sol bekte ilk tercihi yarı fiyata alan yönetimin geçen senenin de çok üzerinde bir kadro kuracağından eminim.

Geçen sene kadro kötüydü ama bu sene daha iyi. Hakemler ile şampiyon olacaklardır bu sefer işi şansa bırakmazlar. 9 artı 2 de banko gelir yerlileri yok.

süper kupada şunları bi zıplatalım da kim şampiyon olacak görsün millet :D

bizim rekorlar kıran şampiyon kadroyu korumamız transferden çok daha önemli. şuan görünen durumda hem kadroyu koruyup, hem de güçlendirmeyi hedefliyoruz.

isim isim baktığımızda daha 8/10 numara transferlerimiz belli değilken bile çok öndeyiz.

becao - djiku için bizim tandemden iyi diyebilir miyiz?

boey/angelino gibi ligin en iyi iki beki sende. icardiyi kıyaslamıyorum. torreira için itirazı olan yoktur sanırım.

ayrıca ben hala 10 numaraya çok büyük bir ismin geleceğini düşünüyorum.

Niye açıklanmıyor diyenler oyuncunun uçağa bineceği gün açıklama geliyor, bu yönetim döneminde daha erken açıklama geldi mi hiç hatırlamıyorum.

Icardi, Bakambu, Halil

Bu 3 forvet hatti ile yolumuza bakacaz gibi görünüyor, Icardi haric fit misiniz?

Aciklanmasinsan ziyade oyuncudan böyle bir durumda verim almamiz da pek mümkün olmaz.

Yani Sonucta profesyonel bir sekilde planlarimizi yeniden kurmamiz bir ihtimal olabilir. Icardi muhtemelen öyle kisa süre icinde kendisini tamamen futbola vermesi de mümkün degil.

Aci ama gerçek

bakambu gelmeli acil adamı dinden imandan çıkarmayın araplar

Ne oyun planı gözeten, ne takım kimyası gözeten, ne karakter analizi yapan, ne yaş dengesine bakan; kadroda 18 yabancı varken 19.yu kovalayan, 7 stoper varken 8.yi alan, hocaya sormadan oyuncu imzalattıran, kadro güçlensin de nasıl olursa olsun diyen takımın hamleleri beni zerre endişelendirmiyor.

Beni tek endişem, onlar Tadic aldı biz Ziyech alalım gibi saçma sapan modlara giren taraftarın aynı hamleleri bize dayatması olur.

Sol bekte ilk tercihi yarı fiyata alan yönetimin geçen senenin de çok üzerinde bir kadro kuracağından eminim.
Sanmıyorum bizim böyle işlere gireceğimize.

bi ara bende endişe duydum, belki biz mi 34 yaşındaki herifi alcaz diye.
yaşlı oyuncular bi ara sonra patlak veriyor ve yarı yolda kalıyorun, bide tadic sorunlu tip bizim takım çok güzel bi uyum yakaladı ve bunu bi ruhsuz oyuncu hemen yok edebilir

Kamada mükemmel bir takım oyuncusu. Hem teknik, hem gole yakın, hem de tempolu. Geçiş oyunlarında mükemmel bir driplingçi. Önde pres yapan takım için bulunmaz bir parça. Şans doğarsa düşünmeden almak lazım.

Ek olarak Napoli maçlarında o seviyenin oyuncusu görünen tek topçuydu.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt