Transfer Nöbeti #7 | 2023 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Almanlar sıkı denetleniyor İtalya falan olsa neyse de union berlinin katakulli yapacağını düşünmüyorum

Wanda Yenge Güney Amerika’nın sefiriymiş yalnız. 3-4 günde binlerce haber yapıldı sanırım

Değişik şeyler oluyor sık sık siteye

Screenshot_2023-07-16-19-02-13-798.webp

Muhtemelen tetkiklerin sonuçlanmasını bekliyorlardı, bu paylaşımdan anladığım kadarıyla ciddi bir durum yok, içleri rahatlamış. Umarım da anladığım gibidir de sağlıklı güzel bir ömürleri olur çocuklarıyla birlikte.
Ben de benzeri anladım. Yapılan tetkikler sonrası korkulan sonuç çıkmamış ve aslan gibi sağlam Wanda mesajı vermiş diye anladım.

M2101K6G cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

yarın geliyor mu simdi son durumda
Bilmiyorum ki. Anladığım kadarıyla Wanda'nın rahatsızlığından ötürü ciddi bir durum olma ihtimaline karşın birçok tetkik yapıldı, onların sonuçları bekleniyordur. Bahsi geçen hastalık iyice strese sokmuştur onları birkaç gün. Bu kadar insan Wanda'nın sağlık durumunu merak ederken Wanda odaklı bir paylaşım yapması da benim anladığım kadarıyla güzel bir haber aldılar sağlığı konusunda. Aksi bir durum olsa bilgilendirici bir paylaşım ile duyururlardı bunu, Wanda da kendi hesabından destek dualarına teşekkür edip iyi olduğunu duyurur yarına kadar diye düşünüyorum.

Bu fb saçma sapan adamları sözde fahiş fiyatlara satıyor. Ali koç Galatasaray kompleksinden aile servetini hile hurdayla kulübe aktarıyor. Bu işin sonunda koç fakirleşir fb rezilliğiyle sabit kalır. Bizim için win win.

Inlesin Tüm Ülke Zaferinle Şanlı Galatasaray

herkes wanda nara der

ama sen aşkını sessiz sedasız yaşarsın

simge sagın

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt