- 28 Haziran 2010
- 28.956
- 27.638
- 3.298
En azindan birinin maliyetinden kurtulmak lazim.
Bunların ikisi ile de bok gibi kontrat yapılmış, hadi mertens belki gider de, o Sergio 3 sene daha burada, kötü oyuncu değil ama 3 sene sonra ceset olur o
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
En azindan birinin maliyetinden kurtulmak lazim.
geldi miIcardiiiiii
Ben de benzeri anladım. Yapılan tetkikler sonrası korkulan sonuç çıkmamış ve aslan gibi sağlam Wanda mesajı vermiş diye anladım.Muhtemelen tetkiklerin sonuçlanmasını bekliyorlardı, bu paylaşımdan anladığım kadarıyla ciddi bir durum yok, içleri rahatlamış. Umarım da anladığım gibidir de sağlıklı güzel bir ömürleri olur çocuklarıyla birlikte.
dopingle falan idare edemez miyiz 3 sene?Bunların ikisi ile de bok gibi kontrat yapılmış, hadi mertens belki gider de, o Sergio 3 sene daha burada, kötü oyuncu değil ama 3 sene sonra ceset olur o
Maalesef siber saldırıya uğradık
Öyle. Union’a 14’e çöp satıyoruz şeklinde falan gösteriyorlar; adam muslukları sonuna kadar açmış. Umarım küfür yiye yiye gönderilir de fener’in üstüne toprak atarızLivakovic 1.5 m Euro kazanacak diye açıklarlar![]()
Duyum geldi sanırımIcardiiiiii
Ben Sabitzer veya Fred istiyorum. Paredes işine başından beri içim sinmiyor
SM-M127F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Bilmiyorum ki. Anladığım kadarıyla Wanda'nın rahatsızlığından ötürü ciddi bir durum olma ihtimaline karşın birçok tetkik yapıldı, onların sonuçları bekleniyordur. Bahsi geçen hastalık iyice strese sokmuştur onları birkaç gün. Bu kadar insan Wanda'nın sağlık durumunu merak ederken Wanda odaklı bir paylaşım yapması da benim anladığım kadarıyla güzel bir haber aldılar sağlığı konusunda. Aksi bir durum olsa bilgilendirici bir paylaşım ile duyururlardı bunu, Wanda da kendi hesabından destek dualarına teşekkür edip iyi olduğunu duyurur yarına kadar diye düşünüyorum.yarın geliyor mu simdi son durumda
Keşke beni de öyle öpse
Icardi mi?Keşke beni de öyle öpse