Murat Yenilmez
Kırmızı Üye
- 22 Ocak 2010
- 1.623
- 1.814
- 1.723
Bence de orta sahaya 2 transfer lazım. Bir de Rashica. Parades ve Kamada olsaydı süper olurdu. O zaman önümüz açık olurdu.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bir Koç markası sponsor olur 2 yıllık 6-8 milyona Szalai normalde 7 milyondur bu parayı da bu şekilde kulübe sokar.Almanlar sıkı denetleniyor İtalya falan olsa neyse de union berlinin katakulli yapacağını düşünmüyorum
Bilmiyorum ki. Anladığım kadarıyla Wanda'nın rahatsızlığından ötürü ciddi bir durum olma ihtimaline karşın birçok tetkik yapıldı, onların sonuçları bekleniyordur. Bahsi geçen hastalık iyice strese sokmuştur onları birkaç gün. Bu kadar insan Wanda'nın sağlık durumunu merak ederken Wanda odaklı bir paylaşım yapması da benim anladığım kadarıyla güzel bir haber aldılar sağlığı konusunda. Aksi bir durum olsa bilgilendirici bir paylaşım ile duyururlardı bunu, Wanda da kendi hesabından destek dualarına teşekkür edip iyi olduğunu duyurur yarına kadar diye düşünüyorum.
Silkelen bı kendine gelKeşke beni de öyle öpse
Adamın bir zevki var lan. Napacak kıllı herifiKeşke beni de öyle öpse
İcardi mi?Keşke beni de öyle öpse
Yengeye demez herhaldeIcardi mi?
Paylasildi mi bilmiyorum ama bu rakamlar doğru mu acaba yaw
15 senedir clye gidemiyor 10 senedir sampiyon olamiyor herifler hala nasıl bu kadar harcama yapabiliyorlar akil isi degil
Koç gidene kadar pek maddi sıkıntı yaşamazlar. Koç giderse gelene göre ciddi durumlarda olabilirler.
15 senedir clye gidemiyor 10 senedir sampiyon olamiyor herifler hala nasıl bu kadar harcama yapabiliyorlar akil isi degil
Ellerinde para yoktu 2 milyona yakın parayı Rize vermişti sanırım. Oğulcandan coktukleri parayla aldılar bı neviGedsonu bjkye kaptırmaktan çok rizeye kiralanması canımı sıkmıştı benim.Aşağılamak için yapmışlardı o hareketi başka bi şey değil