Transfer Nöbeti #7 | 2023 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bence de orta sahaya 2 transfer lazım. Bir de Rashica. Parades ve Kamada olsaydı süper olurdu. O zaman önümüz açık olurdu.

Bilmiyorum ki. Anladığım kadarıyla Wanda'nın rahatsızlığından ötürü ciddi bir durum olma ihtimaline karşın birçok tetkik yapıldı, onların sonuçları bekleniyordur. Bahsi geçen hastalık iyice strese sokmuştur onları birkaç gün. Bu kadar insan Wanda'nın sağlık durumunu merak ederken Wanda odaklı bir paylaşım yapması da benim anladığım kadarıyla güzel bir haber aldılar sağlığı konusunda. Aksi bir durum olsa bilgilendirici bir paylaşım ile duyururlardı bunu, Wanda da kendi hesabından destek dualarına teşekkür edip iyi olduğunu duyurur yarına kadar diye düşünüyorum.

😄

Paylasildi mi bilmiyorum ama bu rakamlar doğru mu acaba yaw

15 senedir clye gidemiyor 10 senedir sampiyon olamiyor herifler hala nasıl bu kadar harcama yapabiliyorlar akil isi degil

Muslera
Boey.. Nelsson.. Apo.. Angelino
Torreira.. Oliveira
Zaniolo.. Mertens.. Kerem
İcardi

Livakovic
Mert.. Becao.. Djiku.. Ferdi
İsmail.. Szymanski
Kent.. Tadic.. Zaha
Dzeko

ezik herif kadroyu güya bizimki gibi kurmaya calısıyor ama bu seferde başta hoca yok ,hacıya güveniyormu acaba bu kadro ile

:asd:

1689523815109.webp

Paylasildi mi bilmiyorum ama bu rakamlar doğru mu acaba yaw

15 senedir clye gidemiyor 10 senedir sampiyon olamiyor herifler hala nasıl bu kadar harcama yapabiliyorlar akil isi degil

Bunlar transferlerinin yurt dışında çıkan maliyetleriydi, tabii ki Fenerbahçe bu şekilde açıklamadı, açıklamayacak da.

Ali sayesinde ayaktalar şuan.Aziz yıldırım veya saran gelse böyle paralar harcayamaz.

Gedsonu bjkye kaptırmaktan çok rizeye kiralanması canımı sıkmıştı benim.Aşağılamak için yapmışlardı o hareketi başka bi şey değil
Ellerinde para yoktu 2 milyona yakın parayı Rize vermişti sanırım. Oğulcandan coktukleri parayla aldılar bı nevi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt