Transfer Nöbeti #7 | 2023 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Pazar aksamina İcardi kap yakışır yarın geleceği kesin ise akşam kap ve yarın şu saatte İstanbul'da olacak paylaşımı güzel bir karşılama yarın akşamda videolu transfer duyurusu hadi bakalım insAllah

Kardeşim adam gelecekse kap verin

1689524235695.webp

Kampa katılmış

Sorsan 3'e 5'e aldılar milleti. Szalai'yi satıp nerdeyse o paraya 2 stoper aldılar falan. Hayatları hile, hurda, sonra neden bizden bi cacık olmuyor. Olmaz tabi, ilahi güç razı değil.

Evet bu paylaşımdan sonra Icardi yarın gelebilir eşinin düşünüldüğü kadar ciddi bir sorunu olsa insta filan kovalamaz heralde reyiz

İki yönlü 8 ve şovmen bol gol atan Talisca Ziyech tarzı 10 numara gelmediği sürece tatmin olmam. Parades denen arkadaşı da daha fazla beklemeye gerek yok büyük ihtimal Lazio'ya gidecek o. Mertens ve Sergio ile koca bir sezon geçmez. 10 no'ya Zaniolo falan yazmayın hiç elde ne kadar çok hücum alternatifi olursa o kadar iyi oluruz. Bana kalsa Rashica harici bir kanat daha alalım ama sanmıyorum.

yalı,kaldıgı sürece bunlardan bi bok olmayacak demıstım 2 sene önce bakalım son ve en saldırgan seneside böylemi olacak

Sponsor yetmez bunu karşılamaya.Bu sene iyi satış yaptılar.Onla fazla para cıkmıyor ceplerinden.Ancak seneye satış yapabilecek pek oyuncusu kalmayacak.Kişisel servetinin 5te1 ini verecek kadar manyak değildir.Cl geliri+oyuncu satışına güvenerek yapılan harcama olacak bu.
E hani bb anlaşması gereği gelirlerin %40ı mı ne ödemeye gidiyordu.

Hadi gözümüz aydın. Pazartesi günü İcardi Türkiye'ye geliyor. Özel uçakla Türkiye'ye gelecek. Planlaması hazır. Slot vs sırası almayacağı için öğleden sonra 15.30 kalkış Türkiye'ye iniş TR saati 18:45 yada 19:00 arası gelecek.
Arjantinden 3-4 h da mi gelecek Abi nasi olacak

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt