- 6 Eylül 2014
- 94.576
- 65.268
- 4.608
Levent Bey pazartesi bileti var diyor. Öyle okudum geride bilmiyorumHayirdiir
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Levent Bey pazartesi bileti var diyor. Öyle okudum geride bilmiyorumHayirdiir
CIDDEN MI?Levent Bey pazartesi bileti var diyor. Öyle okudum geride bilmiyorum
Balon becerme eksersizi en sevdiğim
sen cabbar mısınBu Ali cabbar şarkısını transfer editlerinde duydum , ilk defa dinledim de ne gerek var böyle durduk yere adamın aaaagxina eden şarkılara manası ne zar zor unuttuk zaten ne bu şimdi bu yaştan sonra
ali cabbar olarak degiselim isminiBu Ali cabbar şarkısını transfer editlerinde duydum , ilk defa dinledim de ne gerek var böyle durduk yere adamın aaaagxina eden şarkılara manası ne zar zor unuttuk zaten ne bu şimdi bu yaştan sonra
Oğuzhan her gün bunu yapiyordurBalon becerme eksersizi en sevdiğim
E hani bb anlaşması gereği gelirlerin %40ı mı ne ödemeye gidiyordu.Sponsor yetmez bunu karşılamaya.Bu sene iyi satış yaptılar.Onla fazla para cıkmıyor ceplerinden.Ancak seneye satış yapabilecek pek oyuncusu kalmayacak.Kişisel servetinin 5te1 ini verecek kadar manyak değildir.Cl geliri+oyuncu satışına güvenerek yapılan harcama olacak bu.
Ne diyor bu ihtiyar @Oğuzhan SeskoOğuzhan her gün bunu yapiyordur
Arjantinden 3-4 h da mi gelecek Abi nasi olacakHadi gözümüz aydın. Pazartesi günü İcardi Türkiye'ye geliyor. Özel uçakla Türkiye'ye gelecek. Planlaması hazır. Slot vs sırası almayacağı için öğleden sonra 15.30 kalkış Türkiye'ye iniş TR saati 18:45 yada 19:00 arası gelecek.