Transfer Nöbeti #7 | 2023 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Fenerin transferlerine karşı şöyleyim:

sasim.webp

Zahayı overrated buluyorum 6-7m maaş vereceklerse almaları daha iyi. Yalnız 10 numara için hiç isim çıkmıyor. Baturina vs. yerine direkt katkı verecek biri lazım. Bonservissiz Kamada ile ilgilenmeyip Sanchez dedeyle ilgilenmek de saçma geliyor.

Son düzenleme:
Kağıt üstünde iyi ve yildiz oyuncu alıyorlar sözde ama bir planlama dahilinde alınan oyuncular değil. Birbirleriyle baglantisiz hepsi.Sacmasapan iş yapıyorlar.Hocalari ayri hikaye.Tadicin ve dzekonun temposuzlugunu,agirligini ve olursa zahanin bireysel oyununu taşıyacak bi ortsahalari ve kadroları yok.2021 yaşındaki bjkye donduler.bu yorumum dursun.

Fb basariya ulasamazsa agir batacak. Bu sezon sampiyon olarak bunlari tarihin coplugune gonderebiliriz.
ben bu batacak muhabbetine inanmıyorum bu yaşıma kadar bizim için de yok Galatasaray bu sene batar şöyle olur böyle olur dediler belki 100 defa hiçbirşey olmadı çok şükür.Bakın ülke zaten bitik durumda nerdeyse herkez barut fıçısı parlamaya yer arıyoruz milletin tek eğlencesi futbol.Sizce böyle bir ortamda devlet febenin bejekenin ve bizim batmasına izin verir mi ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt