Gökhan Aytepe
10 Numara!
- 25 Haziran 2012
- 18.555
- 21.807
- 2.663
olsalarda bişey değişmez, bunların yüzü gülmez, rahat olun , daha kötü günler göreceklerŞampiyon olamazlarsa kepengi indirirler
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
olsalarda bişey değişmez, bunların yüzü gülmez, rahat olun , daha kötü günler göreceklerŞampiyon olamazlarsa kepengi indirirler
Sözleşmesinin son senesiymiş 10m altına biter gibi10 nr gibi oynuo evertonda
ztn satmazlar
Allah belalarını versin.olsalarda bişey değişmez, bunların yüzü gülmez, rahat olun , daha kötü günler görecekler
bende böyle
aminAllah belalarını versin.
zaten bellı bi husus@Aykut Ince keremin zahayı top diye oynayacağı hususunda yüreklere su serper misin
Paredes'in Fb'ye gideceğini söylemiştim günler öncesindeParedes transferinden ben kıllandım.Bu transferin bu kadar uzaması kesinlikle Fb'ye gittiği içindir.Bu Lazio haberleri de Fbliler eleştirmesin diye yapılmış 1 haber olabilir..
@Sergen Zeren seninle kavga ederParedes'in Fb'ye gideceğini söylemiştim günler öncesinde![]()
ben bu batacak muhabbetine inanmıyorum bu yaşıma kadar bizim için de yok Galatasaray bu sene batar şöyle olur böyle olur dediler belki 100 defa hiçbirşey olmadı çok şükür.Bakın ülke zaten bitik durumda nerdeyse herkez barut fıçısı parlamaya yer arıyoruz milletin tek eğlencesi futbol.Sizce böyle bir ortamda devlet febenin bejekenin ve bizim batmasına izin verir mi ?Fb basariya ulasamazsa agir batacak. Bu sezon sampiyon olarak bunlari tarihin coplugune gonderebiliriz.
Yo etmem@Sergen Zeren seninle kavga eder