Transfer Nöbeti #7 | 2023 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Zaha Tr de dayanamaz, asabi bir tip, kendini cok yukseklerde goruyor. Ismail Zaha’yi ve Tadici yonetemez.

Zaha bir sene sonra kacar ingiltereye.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Kağıt üstünde iyi ve yildiz oyuncu alıyorlar sözde ama bir planlama dahilinde alınan oyuncular değil. Birbirleriyle baglantisiz hepsi.Sacmasapan iş yapıyorlar.Hocalari ayri hikaye.Tadicin ve dzekonun temposuzlugunu,agirligini ve olursa zahanin bireysel oyununu taşıyacak bi ortsahalari ve kadroları yok.2021 yaşındaki bjkye donduler.bu yorumum dursun.
febenin yıldızları iyi Allah içinde zaha gelsin istemem bir tek onu kıskanırım yalan yok ama bu kadar yıldız topçunun olduğu yerde ki bunların defansif olarak ne kadar katkı verebilecekleri muamma işçisi yok febenin herkez ben yıldızım havasına kapılırsa karışıklık çıkabilir ve daha önce de dedim febenin en büyük handikabı bu kadroyu ismail gibi bir çapsıza vermesi

Lan almayın şu paradesi geriden geliyorum ne 1 haftası gerekirse orta saha gelmesin olivera devam etsin ama almayın şunu

adamlar resmen buradan okuyup okuyup transfer yapıyorlar, daha çok ipucu vermeyin bari

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt