- 3 Temmuz 2012
- 139.929
- 88.187
- 5.338
FB muhabbetı yapan mıhlanacaktır
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Rashica bize lazım zahayı alsın onlar söylendiği gibi 7-8m euro maaşla alıyolarsaLondra 'ya gittim Zaha,eve geldim Rasicsa olmasın da!
Aklima kotu kotu seyler getirme olm.hadi abi ya hadi hadi
beklenen açıklamaFB muhabbetı yapan mıhlanacaktır

febenin yıldızları iyi Allah içinde zaha gelsin istemem bir tek onu kıskanırım yalan yok ama bu kadar yıldız topçunun olduğu yerde ki bunların defansif olarak ne kadar katkı verebilecekleri muamma işçisi yok febenin herkez ben yıldızım havasına kapılırsa karışıklık çıkabilir ve daha önce de dedim febenin en büyük handikabı bu kadroyu ismail gibi bir çapsıza vermesiKağıt üstünde iyi ve yildiz oyuncu alıyorlar sözde ama bir planlama dahilinde alınan oyuncular değil. Birbirleriyle baglantisiz hepsi.Sacmasapan iş yapıyorlar.Hocalari ayri hikaye.Tadicin ve dzekonun temposuzlugunu,agirligini ve olursa zahanin bireysel oyununu taşıyacak bi ortsahalari ve kadroları yok.2021 yaşındaki bjkye donduler.bu yorumum dursun.
Ilk hedef o ikinci feneri satin almak olacaktirAli Koç başkanlığı bırakırsa yeni yönetim elinde kol gibi kontratlar bulacak yanlız :d Dzeko 39 Tadic 36 Zaha 32 olacak.Sırf başkan adayı çıkmasın diye de yapıyo olabilir bu transferleri.
Lig baslamadan ismaili kovup yabanci getirirse sasirmamMallar 300 trilyonluk kadro kurup Ismail Kartala emanet etti
Dembele gitti mi sonundaSevdiğin futbolcu başkasına gitmiş dayanabilir sen dayan Hayri Cabbar.
Sil