Transfer Nöbeti #7 | 2023 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Fred Çakmaktaş geldi mi
CoSfEyhWAAANlkF.webp

Geldim

Sezon bittiğinde şanssızlıktan dolayı rekor puanla 2.oluklarını söyleyenler bizim 13.bitirdikten sonra yaptığımız operasyondan daha büyüğünü yapmaya çalışıyor. Tüm yabancıları gönderip 14 yeni yabancı zorluyorlar. Geçen sene hakemler ve bazı rakipler yol vermese ligi Adana'nın altında bitirecekleri kesindi. Yüzsüz herifler.

Bonservis bedeli olmayan adamlara olur olmaz paralar basıyorlar. İstesek o paralara 3 saate adamları özel uçakla İstanbul'a indiririz ama 6-7-8 milyon EURO eskinin 1.5-2 milyonu olmuş gibi dağıtan aklı evelleri göreceğiz.

zaha ifb'de başlığı açılmamış
kınıyorum
nasıl yaptınız bu hatayı

Nando
Boey Nelsson Apo Angelino
Torreira Demirbay
Zaniolo xx Kerem
Icardi
Xx = Ziyech vs. Olmali

Livakovic
Müldür djiku Becao Ferdi
Crespo Irfan
Tadic Symanszki Zaha
Dzeko

Günok
Rosier Saiss Taha Masuaku
Gedson Ahmet Salih
Ghezzal Abou Cenk

Biz net demirbay+ 10 no lazim. Fb eger gider paredesi de alirsa 9+2 olur kural net

2 taraf da aşirilik yapiyor. Ne sampiyon oldular ne de hala pok gibi kadrolari var. Unutmayin ki 12 tane UCL oncesi ve sonrasi mac var.

Mücadele sadece saha içinde olsa heveslenirdim, dört başı mamur bir kadro da kursalar bizim daha avantajlı olduğumuzu düşünüyorum. Ama 2 milyar TL para harcadıktan sonra yine mücadeleyi saha dışına çekecek herif. O heves bırakmıyor.

Sezon bittiğinde şanssızlıktan dolayı rekor puanla 2.oluklarını söyleyenler bizim 13.bitirdikten sonra yaptığımız operasyondan daha büyüğünü yapmaya çalışıyor. Tüm yabancıları gönderip 14 yeni yabancı zorluyorlar. Geçen sene hakemler ve bazı rakipler yol vermese ligi Adana'nın altında bitirecekleri kesindi. Yüzsüz herifler.

Bonservis bedeli olmayan adamlara olur olmaz paralar basıyorlar. İstesek o paralara 3 saate adamları özel uçakla İstanbul'a indiririz ama 6-7-8 milyon EURO eskinin 1.5-2 milyonu olmuş gibi dağıtan aklı evelleri göreceğiz.

Bir sonraki space yayınına gelmezsen adam değilsin 😡

zaha ifb'de başlığı açılmamış
kınıyorum
nasıl yaptınız bu hatayı
birazdan acılır

ben antuda gs baslıgı goremıyorum veya baska fb forumunda

adamlara malzeme vermek ıcın herşeyi yapıyoruz

GSC yonetımıne elestırımdır!!!

Mücadele sadece saha içinde olsa heveslenirdim, dört başı mamur bir kadro da kursalar bizim daha avantajlı olduğumuzu düşünüyorum. Ama 2 milyar TL para harcadıktan sonra yine mücadeleyi saha dışına çekecek herif. O heves bırakmıyor.
mücadeleleri hep saha dısında zaten

Ekli dosyalar

• IMG_20230716_211355.webp
    IMG_20230716_211355.webp
    17 KB · Görüntüleme: 54
2018 yazındaki gibi gaza geldiler,iyi oldu.sonunda bize eglence cıkar yine

Muslera 1 yıldız taktı.
Boey - Nelsson - Abdül geçen yılın kralları.
Sol beke kalite aldık.
Torreira herkesin malumu.
Zaniolo fizik olarak çok güçlü, inanılmaz ezmişti Fener'
Kerem ligin en iyi sol kanat oyuncusu
Icardi ligin en iyi forveti.

Oliveira ve Mertens'in yerine daha iyi 2 adam aldık mı tamamdır.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt