- 31 Aralık 2015
- 15.004
- 9.841
- 1.588
Ne yorumu şef'imyorumu aradım bulamadım instagramda bunu paylasıp herkese gösteren net haindir
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ne yorumu şef'imyorumu aradım bulamadım instagramda bunu paylasıp herkese gösteren net haindir
icardiye kotu bısı yazmısta taraftar bosver kalktıNe yorumu şef'im
Hiçbir transferlerini sallamadim şu ana kadar ama Zaha işi hoş olmaz..
Sezon bittiğinde şanssızlıktan dolayı rekor puanla 2.oluklarını söyleyenler bizim 13.bitirdikten sonra yaptığımız operasyondan daha büyüğünü yapmaya çalışıyor. Tüm yabancıları gönderip 14 yeni yabancı zorluyorlar. Geçen sene hakemler ve bazı rakipler yol vermese ligi Adana'nın altında bitirecekleri kesindi. Yüzsüz herifler.
Bonservis bedeli olmayan adamlara olur olmaz paralar basıyorlar. İstesek o paralara 3 saate adamları özel uçakla İstanbul'a indiririz ama 6-7-8 milyon EURO eskinin 1.5-2 milyonu olmuş gibi dağıtan aklı evelleri göreceğiz.
birazdan acılırzaha ifb'de başlığı açılmamış
kınıyorum
nasıl yaptınız bu hatayı
mücadeleleri hep saha dısında zatenMücadele sadece saha içinde olsa heveslenirdim, dört başı mamur bir kadro da kursalar bizim daha avantajlı olduğumuzu düşünüyorum. Ama 2 milyar TL para harcadıktan sonra yine mücadeleyi saha dışına çekecek herif. O heves bırakmıyor.
%100birazdan acılır
ben antuda gs baslıgı goremıyorum veya baska fb forumunda
adamlara malzeme vermek ıcın herşeyi yapıyoruz
GSC yonetımıne elestırımdır!!!
Sezon bittiğinde şanssızlıktan dolayı rekor puanla 2.oluklarını söyleyenler bizim 13.bitirdikten sonra yaptığımız operasyondan daha büyüğünü yapmaya çalışıyor. Tüm yabancıları gönderip 14 yeni yabancı zorluyorlar. Geçen sene hakemler ve bazı rakipler yol vermese ligi Adana'nın altında bitirecekleri kesindi. Yüzsüz herifler.
Bonservis bedeli olmayan adamlara olur olmaz paralar basıyorlar. İstesek o paralara 3 saate adamları özel uçakla İstanbul'a indiririz ama 6-7-8 milyon EURO eskinin 1.5-2 milyonu olmuş gibi dağıtan aklı evelleri göreceğiz.