Cafer Güney
Ulubatlı Souness
- 24 Temmuz 2021
- 35.062
- 59.782
- 3.473
icardi paylaşım yap zalımın ogli
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
İlginç birsekilde fenerin istenmeyen ve yüksek maaşlı oyuncularına bile çok geçmeden teklifler geliyor nasıl oluyor bu iş ? Bizimkiler neden teklif almıyor
Herifler hem Samatya hem nazimdan para kazanacaklarmis
Bence kalırız.Tabii şans faktörü de var farazi konuşmamak lazım ama Antwerp de dahil çok zayıf rakipler bence.Yani transferler de yetisiyorken çok rahat kalmamız lazım gruplara.Misal ben turk ligini takip etmeyen yabancı biri olsaydım gs kesin gruplarda derdim takımları görünceBu kadar para harcayıp ŞL gruplarına kalamayan takım başarısızdır, sonrası şans.
Seneye zaten saçma sapan bir ŞL sistemi olacak, bu sene 35-40 m euroya gitmemiz olası ŞLden, en azından maaşlar çıkar.
İcardinin açıklanma videosunda Fabrizio ya da yer versek güzel bir jest ve reklam olur açıkcası, sosyal medya ekibi umarım düşünmüştür.yok ağbi fabrizio bizim elemanımız xd
Bence kalırız.Tabii şans faktörü de var farazi konuşmamak lazım ama Antwerp de dahil çok zayıf rakipler bence.Yani transferler de yetisiyorken çok rahat kalmamız lazım gruplara.Misal ben turk ligini takip etmeyen yabancı biri olsaydım gs kesin gruplarda derdim takımları görünce