Transfer Nöbeti #7 | 2023 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
IMG_2687.webp

ŞL ön elemeleri öncesi İcardi geliyor. Sol bek Angelino geldi. Aciliyeti olan transferler yapıldı. Eksik yerler tamamlandı. Takımın zaten hazırlık maçlarında da gördüğümüz kadarıyla bir oyun standardı oluştu.
İnşallah ŞL gruplarına girip o 35 milyon Euro’ya kavuşmak için hazırız.

Bu kadar para harcayıp ŞL gruplarına kalamayan takım başarısızdır, sonrası şans.

Seneye zaten saçma sapan bir ŞL sistemi olacak, bu sene 35-40 m euroya gitmemiz olası ŞLden, en azından maaşlar çıkar.
Bence kalırız.Tabii şans faktörü de var farazi konuşmamak lazım ama Antwerp de dahil çok zayıf rakipler bence.Yani transferler de yetisiyorken çok rahat kalmamız lazım gruplara.Misal ben turk ligini takip etmeyen yabancı biri olsaydım gs kesin gruplarda derdim takımları görünce

Bu yıl hayat kalitemizi %20 arttırır bu transfer.Mal gibi dolanıyoduk b.elmas dönemi...

Arkadaşlar benim tek merak ettiğim şey Play Off taki rakibimiz
Bence kalırız.Tabii şans faktörü de var farazi konuşmamak lazım ama Antwerp de dahil çok zayıf rakipler bence.Yani transferler de yetisiyorken çok rahat kalmamız lazım gruplara.Misal ben turk ligini takip etmeyen yabancı biri olsaydım gs kesin gruplarda derdim takımları görünce

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt