Transfer Nöbeti #7 | 2023 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Zaniolo'yu sağa yazan arkadaşlara şimdiden söyleyelim Rashica gelirse alır formayı. Zaniolo'yu çok beğenen biri olarak söylüyorum, iki kanatta da ters ayak kullanmaktansa bir tarafta çizgiyi kullanacak çizgiye inecek topçu olması daha makul. Zaniolo Mertens ile rotasyona girer muhtemelen. Şu mevzuda bile karışıklık çıkıyor. Hoca Rashica'yı haklı olarak istiyor da Zaniolo, Barış ve Yunus var sağda oynayacak. Bu açıkçası baya baya sıkıntılı bir kadro planlaması bu mevki özelinde. Eğer ki ortaya hem Kerem hem Paredes gelirse aynı sıkıntıyı 8 için de yaşayacağız. Rotasyon lazım falan diyenler de hikaye anlatıyor. Bizim takımın en büyük silahı kadro istikrarı idi geçen sezon. Bunu bozmaya gerek yok.

Zaniolo'yu sağa yazan arkadaşlara şimdiden söyleyelim Rashica gelirse alır formayı. Zaniolo'yu çok beğenen biri olarak söylüyorum, iki kanatta da ters ayak kullanmaktansa bir tarafta çizgiyi kullanacak çizgiye inecek topçu olması daha makul. Zaniolo Mertens ile rotasyona girer muhtemelen. Şu mevzuda bile karışıklık çıkıyor. Hoca Rashica'yı haklı olarak istiyor da Zaniolo, Barış ve Yunus var sağda oynayacak. Bu açıkçası baya baya sıkıntılı bir kadro planlaması bu mevki özelinde. Eğer ki ortaya hem Kerem hem Paredes gelirse aynı sıkıntıyı 8 için de yaşayacağız. Rotasyon lazım falan diyenler de hikaye anlatıyor. Bizim takımın en büyük silahı kadro istikrarı idi geçen sezon. Bunu bozmaya gerek yok.
tam olarak bundan dolayı zanioloyu 30a ittirmeliyiz rengim

peki arkadaşlar paredes yerine hangi oyuncuları görmek istersiniz

alınabilecek olsun tabi

aklıma oyuncu gelmiyor pek bu ara

@Levent Akgün paredes- fb haberini sabah konustuk levent abiyle.kaynak fblilerin de pek iplemediği ahmet kul denen herif.fransızlar 1 hafta önce Türkiyeden 2 kulüp ilgili dedi zaten,sorusturmuslardır elbet ama şu an becao ve ekambiyi almakla mesguller.yabancı sayısı da tastı.henuz ortasaha almazlar bence.aynı bölgede arao,crespo ve ismail varken.szymanski de almıslar.üfürme duruyor haber,gerci paredesin gözü yukarda.geçiniz

Aynen Icardi varken Parades koşa koşa fenere gidecekti biz 3 m euro veriyorsak fenere gitmesi için en az 5 m euro vermeleri lazım.

Bizim orta saha rotasyonumuz için bana göre Demirbay > Paredes, Öncelikle Paredes 8 numara değil basbaya bir 6 numara ve Torreira ile çok ideal bir ikili oluşturmuyor. Torreira'nın yanına Oliveira ile dönüşümlü kullanılabilecek bir 8 gerekiyor ve Demirbay bu role çok uygun. Oliveira'dan daha iyi özellikleri bile var hemde yerli sayılıyor oyunu yönlendirme ve işin ofans kısmında oldukça meziyetli. Eğer iki tane defansif orta saha ile oynayacaksak Torreira-Berkan oynarız açıkçası Berkan'ın Paredes'ten aşırı geride olduğunu düşünmüyorum. Torreira-Berkan-Oliveira-Demirbay-Midtsjö bence yeterli bir orta saha olur ama dribbling gücü yüksek ve hızlı bir 10 numara gerekir bu durumda.

Son düzenleme:
@Levent Akgün paredes- fb haberini sabah konustuk levent abiyle.kaynak fblilerin de pek iplemediği ahmet kul denen herif.fransızlar 1 hafta önce Türkiyeden 2 kulüp ilgili dedi zaten,sorusturmuslardır elbet ama şu an becao ve ekambiyi almakla mesguller.yabancı sayısı da tastı.henuz ortasaha almazlar bence.aynı bölgede arao,crespo ve ismail varken.szymanski de almıslar.üfürme duruyor haber,gerci paredesin gözü yukarda.geçiniz
korku başlamış

Rotasyon lazım sözü nasıl hikaye olabilir üstad

Tek kulvarda oynayıp şampiyon olduk geçen sezon. Avrupa'da oynuyor olsaydık -mevcut kadroyla diyorum yanlış anlaşılmasın, illa ki ona göre takviye yapılırdı orası ayrı mesele- illa ki sıkıntı çekecektik. Yönetimin ben bu işi şansa bırakacağını zannetmiyorum. Kimsenin sakatlanmayacağını, form grafiklerinin düşmeyeceğini zannetmiyorlardır muhtemelen.

Hedefinin Avrupa olduğunu söyleyen bir yönetim var başımızda ve ona göre hareket edilecektir. Mevcut şampiyonlar ligi formatı değişmeden, bu sezon gruplardan çıkmak hedefleniyor. çıkarız çıkamayız, orasını zaman gösterecek.

ama kimse Sergio yılda şu kadar kazanıyor, şu zamana kadar sözleşmesi var, eee, kötü de oynasa bu adamın önüne transfer yapmayalım sıkıntı çıkar diye düşüneceğini zannetmiyorum açıkçası. Bugün Sergio için araplardan teklif gelse mutluluktan havaya uçar Erden Timur ama olmuyor işte.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt