Transfer Nöbeti #7 | 2023 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
bu arada paredes ve torreira gelince öndeki oyuncu kim olur bilmiyorum ama ceza alanına çok giren biri olması şart

oliveira baya ceza sahası koşusu atıyordu

kendisi vurmasa da kalabalık yaratıyordu

mesela kerem demirbay 10 no oynarsa ligde ilerde çoğalmakta zorlanırız

mertens olmayacaksa da gl yollarına çok girmesi lazım o 10 numaranın
Forvet arkası gibi oynamalı mı diyorsun? Hücumda 2. forvet, defansta 8 numara gibi

Oyuncularimizi ucuza salmamaliyiz. Su adami Gladbach 10 milyona aliyormus. Herif 23 yasina girecek ve Prag'da ilk full sezonunu gecirmis. Avrupada bile mac yapmadan 10 milyon ediyor.

emre canı alabilsek bütün derdimiz çözülür. gerçi epeydir stoper oynuyor ama orta sahada da kullanılabilir tempo problemi yoksa, tekniği çok iyi

Paredes ismi ilk çıktığında da demiştim aradığımız profil değil neden istiyoruz diye. Hâlâ da anlamış değilim. Torreira giderse ancak onun yerine olur

Kerem 10 değil, ortasaha da 2 adet 8 ile de oynanabiliyor zaten futbol, herhangi bir kısıtlama yok o noktada. Paredes 6 numara da konumlandırılacak ayrıca 8'de değil.

Transfer obezi lafını bu transferleri yapacak ekibe söylersin herhalde zira transferleri ben yapmıyorum :asd:

ayrıca her şeyi biliyorlar da demedim bir zahmet senin anlattığını bilsinler zaten
Bu kadar kıvranmaya gerek yok rakamlar üzerinden. Torreira'nın yeri garanti Kamada falan gelmediği sürece Mertens'in yeri garanti. Deal with it. Yani anlayabilmen için söylüyorum bir tane koltuk için 5 aday var. Paredes, Berkan, Sergio, Kerem, Midjö. Bir de böyle anlamayı dene istersen.

Transfer obezi lafını üstüne alınan alınabilir. Düzenli izlemediği adamları sırf ismi var diye isteyenlere söylüyorum. Yönetim ve teknik ekibe de söylerim zira burası bir forum, bunun için var yani. Bir zahmet benim anlattığımı bilsinler? Onu anlarız yakında. Senin neyi kastettiğini ikimiz de biliyoruz, ben de aynı çizgiden cevap vereyim ; yalakalığa lüzum yok ne Erden bey okuyacak attığın postları ne de teknik ekip.

Bu kadar kıvranmaya gerek yok rakamlar üzerinden. Torreira'nın yeri garanti Kamada falan gelmediği sürece Mertens'in yeri garanti. Deal with it. Yani anlayabilmen için söylüyorum bir tane koltuk için 5 aday var. Paredes, Berkan, Sergio, Kerem, Midjö. Bir de böyle anlamayı dene istersen.

Transfer obezi lafını üstüne alınan alınabilir. Düzenli izlemediği adamları sırf ismi var diye isteyenlere söylüyorum. Yönetim ve teknik ekibe de söylerim zira burası bir forum, bunun için var yani. Bir zahmet benim anlattığımı bilsinler? Onu anlarız yakında. Senin neyi kastettiğini ikimiz de biliyoruz, ben de aynı çizgiden cevap vereyim ; yalakalığa lüzum yok ne Erden bey okuyacak attığın postları ne de teknik ekip.

Hayri Kozak'ta muhtemelen forumu okumuyordur, yalakalığa lüzum yok deal with it

60 maç oynayacağız argümanı da kurtarmıyor maçların yüzde 90ında yabancı sınırı var sonuçta

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt