Transfer Nöbeti #7 | 2023 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Nevzat Dindar: "Galatasaray beklemedik bir yerli alacak. Şu an söylenecek şey var söylenmeyecek şey var."
Merih olabilir Nelsson giderse. Ya da Ozan.
Onun haricinde alınabilecek yerlilerden Kerem zaten geliyor gibi. Emre Can defteri de kapandı bu yüzden.
Mert de FB'ye imza atacak.
Sağ kanada Cengiz hamlesi de olabilir düşük ihtimalle eğer Rashica işi olmayacaksa. (Asla istemem)

Yaşa bakıp adam.istememek bu adamında alexsis sanchez olması çok tuhaf geliyor bana

Emre Can ülkeyi tercih etmiyor, Kerem Demirbay alınıyor sürpriz yerli Uğurcan hariç başkası değildir başka iyi yerli kalmadı.

Uğurcan en az ilkay kadar kritik bir hamle ama.en az onun kadar imkansız gelmesi.lazyo onu bize verir bizde de iyi oynarsa kulüp binasını kursunlarlar

Uğurcan en az ilkay kadar kritik bir hamle ama.en az onun kadar imkansız gelmesi.lazyo onu bize verir bizde de iyi oynarsa kulüp binasını kursunlarlar
aynen fakat bir yandan nakit paraya ihtiyacları var ayrıyeten bu sene vermezlerse seneye zaten bedavaya alırız son senesine giriyor sözlesmede yani benımde nedense ugurcan umudum var keşke olsa ki muslerada neden benı kesiyorlar diyemez o konumu geçti artık

Muslera
Uğurcan
Jankat

Boey - Nelsson - Abdülkerim - Angelino
Dubois - Kaan Ayhan - Emin Bayram - Kazımcan

Torreira - Parades
Berkan - Oliveira

Zaniolo - A.Sanchez - Kerem
Barış - Mertens - Rashica
Morutan - Yunus

Icardi
Bakambu
Halil

15 yabanci olmadi mi? Yoksa yanlis mi saydim.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt