Onur Meraş
Parçalı Üye
- 24 Ocak 2019
- 3.297
- 2.715
- 648
Arda Güler !!!!!!Nevzat Dindar: "Galatasaray beklemedik bir yerli alacak şu an söylenecek şey var söylenmeyecek şey var."
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Arda Güler !!!!!!Nevzat Dindar: "Galatasaray beklemedik bir yerli alacak şu an söylenecek şey var söylenmeyecek şey var."
Emre Can'dır.Nevzat Dindar: "Galatasaray beklemedik bir yerli alacak şu an söylenecek şey var söylenmeyecek şey var."
Kendi fikrim Uğurcan olacak bu cevap için kendime teşekkür ediyorum.Nevzat Dindar: "Galatasaray beklemedik bir yerli alacak, şu an söylenecek şey var söylenmeyecek şey var."
Merih olabilir Nelsson giderse. Ya da Ozan.Nevzat Dindar: "Galatasaray beklemedik bir yerli alacak. Şu an söylenecek şey var söylenmeyecek şey var."
fiziği iyi ama hafif avel gibiSonuçBeğendin değil mi bu oyuncuyu
![]()
Kendi fikrim Uğurcan olacak bu cevap için kendime teşekkür ediyorum.
Gol sezisi yüksek bana göre kanks..fiziği iyi ama hafif avel gibi
alt yapı maçları videodaki galiba.Gol sezisi yüksek bana göre kanks..
Yaşa bakıp adam.istememek bu adamında alexsis sanchez olması çok tuhaf geliyor bana
Saat 21.da gelir kap.
Alabileceğimiz en iyi adam Paredes mi sence?Kim mesela?
aynen fakat bir yandan nakit paraya ihtiyacları var ayrıyeten bu sene vermezlerse seneye zaten bedavaya alırız son senesine giriyor sözlesmede yani benımde nedense ugurcan umudum var keşke olsa ki muslerada neden benı kesiyorlar diyemez o konumu geçti artıkUğurcan en az ilkay kadar kritik bir hamle ama.en az onun kadar imkansız gelmesi.lazyo onu bize verir bizde de iyi oynarsa kulüp binasını kursunlarlar
Geneli öyle maçların Paok takımıyla da ayavaş yavaş maça çıkmaya başladı.Bu sene başka 1 takıma transfer olmazsa daha çok maçta oynar orda..alt yapı maçları videodaki galiba.
Muslera
Uğurcan
Jankat
Boey - Nelsson - Abdülkerim - Angelino
Dubois - Kaan Ayhan - Emin Bayram - Kazımcan
Torreira - Parades
Berkan - Oliveira
Zaniolo - A.Sanchez - Kerem
Barış - Mertens - Rashica
Morutan - Yunus
Icardi
Bakambu