- 1 Ağustos 2009
- 47.058
- 49.361
- 4.878
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
mertense back-up olur mu
Mertens'in kendisi backup olur bu saatten sonra muhtemelen. 10 numara alınacak gibi duruyor.mertense back-up olur mu
500 bin euro anca verebilirler.Bonucciye bjk sulanır.
SM-A725F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Reyna olursa büyük iş olur ama çok zor.Arsenalin orta sahadi baya dolmus. SL yaparsak belki transfer döneminin sonuna dogru opsiyonlu Vieirayi cemeye calisirmiyiz?
Reynada olabilir. Gladbach'da kiralamayi düsünuyormus onu.
Tadic te 3 milyona kadar cıkmışlar öyle diollar500 bin euro anca verebilirler.
Yokki
Dogru hatirliyorsun. 10 + 2 milyona anlastik yazmisti.Sen neden sürekli beni meliksahla karsi karisya getirmeye çalışıyorsun?Bende hem engelli hemde benim mesajlarımin tarihi belli.kilitli profilinden koyuyorsan koy,ayni yazdiysa bile ben görmedim.kendisi hatirladigim kadari ile angelino 12-13 milyon bonservise geldi diyip,haluklar listeden çıktı diyince angelino olmuyor,zora girdi arkadaşlar,başka talipleri de var miinvalinde mesaj attı.Benim hafızamla yarisamazsiniz.Ayrica ben duyumcu değilim.iyi forumlar
Gariban sevindiriyim dedim
Bumuttt Bana niye 1 tane attın ula !! @Umut Şimşek
Abi ben herseyi hatırlarım,hafızam manyak.akrebim ya unutmam imkansizDogru hatirliyorsun. 10 + 2 milyona anlastik yazmisti.
Tutarsa 10 numara, kanatlarda da oynuyor, şahsi fikrim net tutar, sebep ; Okan hocaAlmak zorunda değilsin ki. İstesin dursunlar.
Alıyorsan çok ihtiyacın olmalı, basarsın parayı onu anlarım.
Ama 3. santrafor olacak ve tutmama ihtimali tutma ihtimalinden kat ve kat daha fazla olan bir oyuncu için 1.5 milyon az para değil.