- 8 Temmuz 2015
- 35.832
- 70.682
- 3.893
Wasfinetin yeni anketi şöyle olacak galiba
Toreyra-goretzka vs Belingham-çomeni
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Forvetlerine Belotti ya da Zapata olma ihtimali varmış.bu ts hırvat ekolu kuracak gibi
türkiyede iş yapabilir
tek sorun alman olması mı sence?Yav alman oyuncu gelmez trye hiçbir klübe.Kaç tane alman oyuncu geldi trye?(gurboları saymayın)
Podolski'yi Alman'dan saymıyor muyuz.Yav alman oyuncu gelmez trye hiçbir klübe.Kaç tane alman oyuncu geldi trye?(gurboları saymayın)
Yarı alman.Podolski'yi Alman'dan saymıyor muyuz.
Goretzka mı? Yok o kadar da uçmayalım en az 30- 40 milyon bonservisi vardır onun.Sözlükte listenin 1 numarası Goretzka denmiş.
Ben pek sigara içmem ortamı olunca içerim bu Burak Elmas'ın ibra edilmediği gün sanki öğlene kalmıştı diye hatırlıyom.O gün ibra edilmediğinden dolayı hemen güzel 1 keyif sigarası içmiştimÖyle süreçlerden geçmişiz ki en kilit rolü Fırat Develioğlu oynadı pokerde rest hamlesi yaptı ve olumsuzluktan büyük bir olumluluğa döndürdü. Gerçekten o günden bugüne geçişimiz inanılmaz belki bir ihtimal aksamış olsa bugün ki süreç olmazdı.
Fatih hoca gidişi > Gedson çalımı > Burak Elmas ibra edilmemesi > 1. seçime son gün kala iptal > Dursun Özbek, Erden Timur ve Metin Öztürk aday > 2. seçim > son 2 sandıkta kazanıldı. Acayip bir süreçten sonra bu güzel günlere geldik.
![]()
Bir de oynayamasa da Groskreutz gelmişti.Yarı alman.
Tek seferde 4 posta ilginç oldu moztfield ben de anlamadım