Transfer Nöbeti #7 | 2023 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Wasfinetin yeni anketi şöyle olacak galiba
Toreyra-goretzka vs Belingham-çomeni

mavi gözlü ortasahamız da olsun.hem fred hem paredes gelsin,oliveira ve midsö gitsin

torreira fred ortasahası çok sıkıntı boy açısından

goretzka gelirse tarihi bir transfer olur ama imkansız bence şu an, anca transferin son haftası zorlanabilir elden çıkarmak istiyorsa bayern

Yav alman oyuncu gelmez trye hiçbir klübe.Kaç tane alman oyuncu geldi trye?(gurboları saymayın)

fred'in birkaç yıl önce doping yaptığı tespit edilmiş ve bu yüzden de 1 yıl men cezası yemiş

?

Öyle süreçlerden geçmişiz ki en kilit rolü Fırat Develioğlu oynadı pokerde rest hamlesi yaptı ve olumsuzluktan büyük bir olumluluğa döndürdü. Gerçekten o günden bugüne geçişimiz inanılmaz belki bir ihtimal aksamış olsa bugün ki süreç olmazdı.

Fatih hoca gidişi > Gedson çalımı > Burak Elmas ibra edilmemesi > 1. seçime son gün kala iptal > Dursun Özbek, Erden Timur ve Metin Öztürk aday > 2. seçim > son 2 sandıkta kazanıldı. Acayip bir süreçten sonra bu güzel günlere geldik.

F0rQioxWwAEhFxV
Ben pek sigara içmem ortamı olunca içerim bu Burak Elmas'ın ibra edilmediği gün sanki öğlene kalmıştı diye hatırlıyom.O gün ibra edilmediğinden dolayı hemen güzel 1 keyif sigarası içmiştim :D

goretzka haberi beni dumura uğrattı

şu haberden sonra gel parades beğen

nasıl beğeneceksin kardeşim

goretzka ihtimali varken kimi beğenebilirsin artık

gelse ağlarım çıktığımız arşın boyutunu düşünerek

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt