Burak Karaduman
Büyük Kaptan
- 25 Haziran 2012
- 20.479
- 5.106
- 1.408
İcardi 99
Michail Antonio 9
Michail Antonio 9
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
O halde iptal bende gördüm ;(Mata’da satılıyor yalnız..
Günde o kadar story atıp takipçileriyle o şekilde iletişim halinde. Benim beklentim mutlaka durumu hakkında bir açıklama yapacaktır story üzeri. Arjantin’de de baya gündem olmuş.Kadın dinlenirken story atmaz ya.dun oglen taburcu olmuş zaten
Bu da yanlış bir düşünce, Torreira da istemiyordu geçen sene. İtalya’da kalmaktı isteği ama sonrasında ikna edildi.Bizi istemiyen vinlasin
ONLY WANTS GALA.
Almanlar italyanlar gibi değil orfa harcadığın her kuruşun hesabını sorarlar, zaten szalai 14 milyon haberi çıkınca alman gazeteleri şaşırmıştıSzalai henüz bir yere gitmedi o paralar hayal
ferdi-becao-djiku-ostwelde
boey-nelsson-akerim-angel
Bu da yanlış bir düşünce, Torreira da istemiyordu geçen sene. İtalya’da kalmaktı isteği ama sonrasında ikna edildi.
arjantin ve wandanın olayı magazin zatenGünde o kadar story atıp takipçileriyle o şekilde iletişim halinde. Benim beklentim mutlaka durumu hakkında bir açıklama yapacaktır story üzeri. Arjantin’de de baya gündem olmuş.
Yarin diye biliyorumBugün on eleme için liste mı bildireceğiz