Nedim Tokuyucu
İmparator
- 20 Ocak 2010
- 93.887
- 73.399
- 5.188
fred nasıl sinmez aga ya, trde örneği yok kucağa alır ligi tore ile beraberNe Paredes ne Fred gönül rahatlığıyla içe sinecek transferler değil gibi. Sırf isimleri var.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
fred nasıl sinmez aga ya, trde örneği yok kucağa alır ligi tore ile beraberNe Paredes ne Fred gönül rahatlığıyla içe sinecek transferler değil gibi. Sırf isimleri var.
Yiğit ya hadi bi git diyorum o halde.aykut ince ama recep kalın dostum
Fener 9+2 istiyorsa 8+3 devam ettirmeliyiz çünkü öncesinde o kabul etmemişti bizim isteğimizi.8+3 devam ederse ve Kerem Demirbay'ı alırsak bence elimiz çok güçlü olur. Yerli kadrosu olarakta en iyi konumda olduğumuzu düşünüyorum eskiden bu kadar iyi bir yerli kadromuz yoktu. Kerem, Abdülkerim, Barış, Berkan, Kazımcan, Kaan, Yunus ve gelirse Kerem Demirbay süper bir yerli rotasyonu. Fener'in Arda gittikten sonra yerli olarak eli çok zayıfladı, Kalede bunu kullanabilirler ama iki kalecileri de istenen seviyeden uzak yerli kaleci ile devam etmeleri güzel olurdu bence.
Ne Paredes ne Fred gönül rahatlığıyla içe sinecek transferler değil gibi. Sırf isimleri var.
Profile bak eridim
O eleman bildiğim kadarıyla top taşıma, dribling konusunda baya iyi. Profil olarak daha uygun bize.Su juvedeki zakaria mi ne iyi topcu degil mi yaw transferi de kolay olur onun sanki
Ulan herif 190mis hic de dikkat etmemisim o boya bu dribling tempo falan baya iyiçok istedim ama erden başkan ve okan hoca kendilerinden uzun adam almamaya yemin etmişler
Boğulacaksak küçük denizde boğuluruz diyip Torreira-Fred-lo Celso orta sahasını kurmalıyız derim, ne dersin?Bence Zaniolo boyuna rağmen o kadar iyi değil. İşin gerçeği şu ki on numaraya kimi alırsak alalım Fred'i alırsak hava toplarında sorun yaşarız. Yine de bunu kompanse edecek başka meziyetleri var adamın o yüzden laf etmem asla
Aga orda epey abartı var elbette. Fred çöp bir adam değil ama normal şartlar altında Fred kim Manu kim Allah aşkına. Orada Giggs, Scholes filan oynamış yani.@Onur Adıbelli öyle demiyor ama reyiz.
valla manu için bile 1/10 seviyesi ışığı veriyorsa gelmesin pls.
bizim ilk onbir oyuncularımızın çoğu zaten manu seviyesinde şuan. neden 1/10'unu alıyoruz?
Sever misin mizahı?
OkSözlü hakaret etmemiş olabilir o yaptığı el hareketini çimle falan anlatması komik. Yediği haltın farkına varıp maç sonu aynı masalı orkuna da anlatmıştır
Ornek verir misiniz emir beyOrta alanda daha net oyunculara yönelmeliyiz. Böylesine bir kadro kurmuşken Orta Saha ultra güzel olmalı ki uçuşa geçsin takım