- 1 Ağustos 2014
- 63.852
- 75.056
- 4.338
Senin yetkin olmasın da benim mi olsun he
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
artık bu mallıkları bende acayip asabiyet yapmaya başladı. bi insanın bu kadar düşünmekten mantıktan akıldan uzak olmaya hakkı yok. karşıma beyinsiz insanların çıkmasına artık tahammğl edemiyorum
O değil de Erden Bey Barcelona’da Angeliño ole görüştüyse Hırvatistan’da kimle görüştü acaba?
Lovro MajerNe Paredes ne Fred gönül rahatlığıyla içe sinecek transferler değil gibi. Sırf isimleri var.
Allah şifa versin İcardi ailesiyle Arjantin'de kalsın başlarlar futboluna gencecik kadın 5 çocuğu varArjantin basına göre wanda nara lösemi hastası teşhisi kondu haberleri dolaşıyor son dk.
iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
yok artıkArjantin basına göre wanda nara lösemi hastası teşhisi kondu haberleri dolaşıyor son dk.
İkna etmek için Baturina’nın ayağına gideceğimizi sanmıyorum tbh
O değil de Erden Bey Barcelona’da Angeliño ole görüştüyse Hırvatistan’da kimle görüştü acaba?
yemezler abi baksana
kazımcan çok başka bi çar
regen modricO değil de Erden Bey Barcelona’da Angeliño ole görüştüyse Hırvatistan’da kimle görüştü acaba?
Neresi kaynakArjantin basına göre wanda nara lösemi hastası teşhisi kondu haberleri dolaşıyor son dk.
kazımcan ulan bu
Neresi kaynak