Transfer Nöbeti #7 | 2023 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yunus kalır Morutan gider yabancı kuralı olmasa muhtemelen Yunus'da giderdi.

Bence yunus da kalmasın en azından prim yapar oynadıkça..Geçen sezon takım öndeyken birşeyler yaptı ama kurtardığı maç 1-2dir .. Bence çalışmıyor bu çocuk başka açıklaması olamaz ya da acayip bir özgüven eksikliği var yaw keremin yaptığı çalımlara falan bir baksan yunus ondan 5 kat yetenekliydi ilk çıktıklarında..
Çok üzülüyorum bu çocuğa alt yapımızda çıkan en yetenekli oyunculardan biri tarihimizde

Biliyoruz ki İtalya da kalmak öncelik Paredes için ama şartlar olarak anlaşırlar ise bu geçerli. Pazarlık oluyordur şu aşamada, oyuncunun kararını görmek lazım. Bütçe bakımından Lazio bizim seviyemizde bir teklif sunmayacaktır ama daha aşağısında İtalya'da kalmak istiyorum der ise bizim yapabileceğimiz bir şey yok. Alternatifler konusunda Erden Timur ismi olduğu için rahatım, yine tatmin edici bir isim olabilir.

Bu arada Kazımcan'ı hep sol bek olarak düşünüyoruz da fizik kalitesiyle ön bölgede de rahatlıkla görev alabilir. Altay dönemi sol forvet oynamışlığı bile var. Bana nedense müthiş bir sol iç oyuncusu olabilir gibi geliyor.

Muslera
Boey - Nelsson - Abdülkerim - Angelino
Transfer - Torreira - Kazımcan
Zaniolo - Icardi - Kerem​

Biliyoruz ki İtalya da kalmak öncelik Paredes için ama şartlar olarak anlaşırlar ise bu geçerli. Pazarlık oluyordur şu aşamada, oyuncunun kararını görmek lazım. Bütçe bakımından Lazio bizim seviyemizde bir teklif sunmayacaktır ama daha aşağısında İtalya'da kalmak istiyorum der ise bizim yapabileceğimiz bir şey yok. Alternatifler konusunda Erden Timur ismi olduğu için rahatım, yine tatmin edici bir isim olabilir.
Paredesin niyetini sorgulayacaklarmis,sanırım ne kadar maaş istedigini

Paredes'e 6 verip, Fred'e 5 vermemizi anlamadım.

Hadi birinin sözleşmesi uzun desek ikisinin de seneye sözleşmesi bitiyor. Fred daha fazla eder fikrimce.

Bu arada Kazımcan'ı hep sol bek olarak düşünüyoruz da fizik kalitesiyle ön bölgede de rahatlıkla görev alabilir. Altay dönemi sol forvet oynamışlığı bile var. Bana nedense müthiş bir sol iç oyuncusu olabilir gibi geliyor.

Muslera
Boey - Nelsson - Abdülkerim - Angelino
Transfer - Torreira - Kazımcan
Zaniolo - Icardi - Kerem​

Bence teknik yönden zayıf on bolge için sol beke devsirilmesi iyi olmuş kariyeri için..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt