Okan Mason
Büyük Kaptan
- 5 Temmuz 2011
- 27.106
- 30.353
- 2.988
lazioya zaten 2-3 ortasaha lazım
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Forvet mi lan ahahahhaCastellanos forvet olan değil mi ?.
Yunus kalır Morutan gider yabancı kuralı olmasa muhtemelen Yunus'da giderdi.
Bende Yunus'a güveniyorum eşik atladığı an iyi futbolcu olacak umarım bu sene o sıçramayı yapar ekstra katkı fena olmaz.yunus hiçbir yere gitmez altyapıdan sayılıyır uefa listesinde
göreceksiniz yunus 24-25den sonra patlama yapacak her türk topçusu gibi
Yunus kalır Morutan gider yabancı kuralı olmasa muhtemelen Yunus'da giderdi.
Özür dilerim, karıştırdım galiba
Senin yüzünden dayak yiyordum muz yiyip kurtardım.Şu an adam arıyorum ahmeti dovdurecegim kendimi riske atamam .. Son bir aday var görüştüğüm 3 yıl tekvando 2 yıl boks son 1 yıldır da Muz satıyormuş Konyalı üstelik bakalım anlasabilecek miyiz
Kafam çorba oldu ya
İşim vardı yav neyi protesto edecem.@Ahmet Dembele bu arada neden protesto?
Fred corbasine çorbası
Paredesin niyetini sorgulayacaklarmis,sanırım ne kadar maaş istediginiBiliyoruz ki İtalya da kalmak öncelik Paredes için ama şartlar olarak anlaşırlar ise bu geçerli. Pazarlık oluyordur şu aşamada, oyuncunun kararını görmek lazım. Bütçe bakımından Lazio bizim seviyemizde bir teklif sunmayacaktır ama daha aşağısında İtalya'da kalmak istiyorum der ise bizim yapabileceğimiz bir şey yok. Alternatifler konusunda Erden Timur ismi olduğu için rahatım, yine tatmin edici bir isim olabilir.
10 m euro istiyorlarmış 7'ye biter.Paredes'e 6 verip, Fred'e 5 vermemizi anlamadım.
Hadi birinin sözleşmesi uzun desek ikisinin de seneye sözleşmesi bitiyor. Fred daha fazla eder fikrimce.
Bu arada Kazımcan'ı hep sol bek olarak düşünüyoruz da fizik kalitesiyle ön bölgede de rahatlıkla görev alabilir. Altay dönemi sol forvet oynamışlığı bile var. Bana nedense müthiş bir sol iç oyuncusu olabilir gibi geliyor.
Muslera
Boey - Nelsson - Abdülkerim - Angelino
Transfer - Torreira - Kazımcan
Zaniolo - Icardi - Kerem