Transfer Nöbeti #7 | 2023 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
gueye denen davarıda gram istemiyordum millet benden nefret etti geçen sene

bu paredes davarıda aynı cins

Çok daha iyisini alacağımızdan hiç şüphem yok

iyiler kazanır!

Takım boyu nolacak???

20091.webp

Fred dünya çapında bir oyuncu. Oyunun iki tarafında da üst düzey ve bir orta saha oyuncusunda olması gereken özelliklerin tamamına sahip. Paredes ile kıyaslamam bile.

Tek soru işareti Toreirra-Fred ikilisinin boy ortalaması olur. Oraya da Kamada gibi boylu poslu bir 10 numara çekilerek takımın boy ortalaması yükseltilebilir.

Toreirra-Fred-Kamada 3'lüsüne fırst class takımlar dışında Avrupa'da bariz üstünlük kurabilecek bir takım yok

İlk maç kadrosu Muslera boey nellson apo angelino Sergio Berkan mertens kerem zaniolo barış ( bakambu ) olacak gibi bakambu gelirse

Fred dünya çapında bir oyuncu. Oyunun iki tarafında da üst düzey ve bir orta saha oyuncusunda olması gereken özelliklerin tamamına sahip. Paredes ile kıyaslamam bile.

Tek soru işareti Toreirra-Fred ikilisinin boy ortalaması olur. Oraya da Kamada gibi boylu poslu bir 10 numara çekilerek takımın boy ortalaması yükseltilebilir.

Toreirra-Fred-Kamada 3'lüsüne fırst class takımlar dışında Avrupa'da bariz üstünlük kurabilecek bir takım yok

fred bence bizim takıma uygun bir topçu değil

sadece boyla ilgili değil

Toreira beklenecek bir adamdı bir kere bizim statik orta saha için bulunmaz nimet yaşı 26ydi son sezonunda ciddi maça çıkmış yani böyle bir herifin kararını tabi ki beklersin..
Paredes 29 yaşında muhtemelen son Bonservisli transferi ciddi dususte özellikle sezon ortasından sonra çok az süreler almış tarz olarak aradığımız profilde değil bu yönden kararının beklenmesini çok mantıklı bulmuyorum bulunmaz Hint kumaşı olmadığını kabul etmek lazım.
Ben erden timura güveniyorum Grilis olmadı çok daha iyisi geldi umarım bunu da Lazio alır biz daha iyisini alacağız İnsallah

Bir de Toreira bitik Galatasaray'a geldi Paredes İcardilerin mertenslerun zaniololarin fink attığı SL oynayacak şampiyon takıma geliyor

Kamada zu A.M.

Olum yüz kere dedik süper olur manyak olur fena olur diye ama işte Benfica'ya gidecek kiralık ya da PSG alacak. Belki Aston Villa falan ikna eder. Aston Villa ve PSG işlerinin olmama ihtimali var ama Benfica hep bizim bir adım önümüzde olacak ve bizim vereceğimiz paraları da verebilecek

O yüzden Reyna'ya çevirdim yüzümü şahsen. Asıl Goretzka falan okudum aman dedim imkanı var mı ya diye düşüne düşüne deli oldum son yarım saatte.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt