- 2 Temmuz 2011
- 138.475
- 59.099
- 5.488
Aynen gözleri mavi diye herifin cekici geliyo,fredin karısı da guzel yengeBence bizim os listemizde Goretzka, Ward Prowse falan cidden var. Paredes de bu dönemin Grillitsch'i bence
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Aynen gözleri mavi diye herifin cekici geliyo,fredin karısı da guzel yengeBence bizim os listemizde Goretzka, Ward Prowse falan cidden var. Paredes de bu dönemin Grillitsch'i bence
Serbest kalma maddesi var sanırımbjk gedsonu şu haliyle hayatda bırakamaz gedson lehine özel bir madde yoksa tabii
gedson gittiği an bjk seçime gider
bu arada devlet bahçeli-çakıcı elini ayağanı bjkden çektiğinden beri bjkye aktarılan kara para kesildi
nasılda belli oldu hemen
şerefsizler o kirli kara paranın bedelini ağır ödeyecekler
Bence bizim os listemizde Goretzka, Ward Prowse falan cidden var. Paredes de bu dönemin Grillitsch'i bence
Dünyanın en iyi duran top kullanan oyuncusuWard Prowse olursa, soyunurum net.

Doğru. Bir de Grillitsch yerine Midtsjö gelmişti. Gueye yerine Torreira geldigueyesi daha çok
grillitsch haberi çıktı
1 haftada çözüldü o iş
gueye 1 1,5 ay sürmüştü
Ne Goretzka si ya biraz ayağınız yere bassin çok ucmaya basladiniz
İkisi gelirse çok farklı bi senaryo olabilir 4-3-3 yapıphem paredes hem fred gelebilir kanımca,benim fikrim bu tabiki.bence öyle sizce ne olur bilemem
ben 2 ortasahayı midsö ve olivera giderse diye yazyom.bi de paredesin gözleri büyüleyici
Bende istiyorum 2+1 gayet güzel bir sözleşme olur hele ki Icardi gibi zeki bir futbolcumuz varken Mertens yerine koysak 14 gol 12 asist filan yapabilir. Fenerliler ve beşiktaşlılar twitter da tag çalışması yaparken bir anda çeksek öyle böyle kudurmazlar maliyetleri de çok uçuk gözükmüyor.Dursun Tadic camiamıza kazandırılmalıdır.
Ne bileyim klas duruyor sahadasergi adamın gözlerinin futbolu ile alakası ne mankenmi alıyoruz
Dursun Tadic camiamıza kazandırılmalıdır.