Transfer Nöbeti #7 | 2023 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Wanda'nın sağlık durumu hakkındaki iddialar çok can sıkıcı. İnsan sağlığı her şeyden önce gelir. Durum nette dolaşan iddialar gibiyse İcardi'nin durum çok daha uzun sürebilir hatta hiç olmayabilir. Ona göre düşünmek lazım transferi..

Gercekten fırsat transferiydi belki tarihimizde sayılı denk gelir bu fiyata böyle bir oyuncu almak 30 milyona gidecekken biz yarı fiyata aldık bu kısımda bir sorun yok..
Ama TR Ligi'nde Zaniolo bile olsa bu adama maximum ne verirler bence asıl soru işareti bu .. 1 sezon kötü oynaması bizim için ciddi sıkıntı olur ama bugün 35 milyon verseler sence satılması hata mı ?
yaw zanioloya kötü topçu diyebilir miyim şüphelerimi yazdım sadece takım oyunu, takım savunması vs, kpaşa maçını sayacaksak midjönün ads maçını falan da saymak lazım.

30 civarı teklif varsa kadroya oturmayan bi oyuncu için bence kabul edilebilir, 15-20 ne veriyorlarsa gönderin demiyorum ki.
35 keş verirlerse söz hakkımız olmuyor zaten ama taksitli 30 gibi teklifler çok da iyi sayılmaz, gönderdik diyelim parasını hemen alamayacağız.

Benim söylediğim de fesih bedelinin ödenmesi zaten, yoksa taksiti geldikçe taksit ödemesine gidecek kazanılan para. Peşin alsak yerine birini alacak bütçe de anında elimizde olacak.

Endişe noktalarınızı anlıyorum herkes de farkındadır ama oyuncu çok popüler İtalya’da, biraz parlatmaya fesih bedelini ödettirebiliriz, eğer bunu yapamazsak kötü bir intiba olacak dışarıda da.

İcardinin işi daha uzayacak gibi duruyo sonraki eleme turuna hazır olacak eli ayağı tutan bi forvet alsak fena olmayacak sanki.

Ben Bakambu'nun bizim forvet rotasyonu için doğru isim olduğunu düşünmüyorum. İcardi ile yan yana oynayabilmesi açısından kanat forvet olduğu için düşünülüyor ama elde zaten bunu yapabilen Barış var.

Angelino gibi bir orta ustasını almışken santraforlarımızdan biri 1.90 civarı olmalı.

Bakambu yıllardır gol atmaya alışkın bir isim Barış ise bu yola yeni girdi misal Gomis en ölü haliyle bizi sezon başı 4-5 maç ipten aldı..Bence golcude bu aliskinligin olması gerekir kolay veya zor bir şekilde gol atmalı motive olabilmek icin .. Pivot santrfor olmasını ben de isterdim lakin maliyet kalite yönünden bakınca barışa benzer tarzda da olsa ben doğru buluyorum bu hamleyi ..

- Icardi
- Paredes ya da Fred
- Rashica
- II. forvet

Eger takimdan ayrilan oyuncu olmazsa 4 transfer disinda ihtiyac olacak mi? Kaleci genc ve Turk pasaportlu olsa iyi olurdu.

Bu mu bahsettiğin Eduard Spertsyan:

Video yorumlarında Welcome to Ajax yazmışlar hep. Keşke alabilsek.

Bir ara Milan istiyordu sonra Newcastle ama en ciddi Ajax gibi .. Videolarda eleman efsane de bir maçını açıp izlemedim Zakaryan bize yazılırken ismi ortaya atılmıştı biz yanlış Ermeni'nin peşindeyiz demiştim.. Tahmini 10-15 aralığında gidebilir arda gulere benzettim tarz olarak ama onun fiziksel olarak daha iyisi tabi aralarında 5 yaş fark olmasi birini Reale diğerini Ajaxa gönderiyor..

Eduard Spertsyan:

Kulübü: Krasnador
Mevk:i 10 numara
Boy: 178 cm
Kilo: 67 kg
Ayak: Sağ
Bonservis: 12 milyon €
Sezon istatistiği: 14 gol, 14 asist

Ajax 9 milyon € teklif etmiş. Henüz transferi kesinleşmemiş. Mücadeleci dinanik 10 numara imiş. Geleceğin yıldız adayıymış. Kaynak dış basın.

Hiç izlemedim, videoda muazzam görünüyor. İstatistik destekli. Kulübü 10 milyon istiyormuş. Ermeni milliyetçisi değilse yangını başlatacağım. Belki bi duyan olur.

Bizim basin İcardi gelmemesi için herşeyi yapacak gibi Wanda Nara üzerinden hastalığıyla ilgili sürekli gündeme getirecekler bir an önce getirmemiz lazım İcardi yi en azından açıklamamız lazım.

Bizim basin İcardi gelmemesi için herşeyi yapacak gibi Wanda Nara üzerinden hastalığıyla ilgili sürekli gündeme getirecekler bir an önce getirmemiz lazım İcardi yi en azından açıklamamız lazım.
Bizim basın Wanda hasta diye yazınca Icardi gelmekten vaz mı geçecek? :)

Bir ara Milan istiyordu sonra Newcastle ama en ciddi Ajax gibi .. Videolarda eleman efsane de bir maçını açıp izlemedim Zakaryan bize yazılırken ismi ortaya atılmıştı biz yanlış Ermeni'nin peşindeyiz demiştim.. Tahmini 10-15 aralığında gidebilir arda gulere benzettim tarz olarak ama onun fiziksel olarak daha iyisi tabi aralarında 5 yaş fark olmasi birini Reale diğerini Ajaxa gönderiyor..
Mesajını görmeden bi üstte yazmış bulundum. Bende izlemedim ama istatistik destekliyor. 14 gol 14 asist. 28 gole katkı yapan bir 10 numara.

Arda konusuna gelince Ardanın top hakimiyeti bundan bir tık ileride olabilir fakat dinamizm olarak bu çocuk çok üstte görünüyor. Artı frikikleri Hagivari.

Bir izleyen bilen varsa yeşillendirsin. Ona göre yangına geçeceğim.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt