Cafer Güney
Ulubatlı Souness
- 24 Temmuz 2021
- 35.349
- 60.233
- 3.473
Bakambu takımıyla devam edecek söylentisi var
Ula bu herifi de nasil kandirmislar ya zuahaha almancilarin kurdugu berlin galatasaray gibi bi takima gitmis keko
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bakambu takımıyla devam edecek söylentisi var
Gercekten fırsat transferiydi belki tarihimizde sayılı denk gelir bu fiyata böyle bir oyuncu almak 30 milyona gidecekken biz yarı fiyata aldık bu kısımda bir sorun yok..
Ama TR Ligi'nde Zaniolo bile olsa bu adama maximum ne verirler bence asıl soru işareti bu .. 1 sezon kötü oynaması bizim için ciddi sıkıntı olur ama bugün 35 milyon verseler sence satılması hata mı ?
35 keş verirlerse söz hakkımız olmuyor zaten ama taksitli 30 gibi teklifler çok da iyi sayılmaz, gönderdik diyelim parasını hemen alamayacağız.yaw zanioloya kötü topçu diyebilir miyim şüphelerimi yazdım sadece takım oyunu, takım savunması vs, kpaşa maçını sayacaksak midjönün ads maçını falan da saymak lazım.
30 civarı teklif varsa kadroya oturmayan bi oyuncu için bence kabul edilebilir, 15-20 ne veriyorlarsa gönderin demiyorum ki.
Ben Bakambu'nun bizim forvet rotasyonu için doğru isim olduğunu düşünmüyorum. İcardi ile yan yana oynayabilmesi açısından kanat forvet olduğu için düşünülüyor ama elde zaten bunu yapabilen Barış var.
Angelino gibi bir orta ustasını almışken santraforlarımızdan biri 1.90 civarı olmalı.
Bu mu bahsettiğin Eduard Spertsyan:
Bu mu bahsettiğin Eduard Spertsyan:
Video yorumlarında Welcome to Ajax yazmışlar hep. Keşke alabilsek.
Iyi oyuncu ama Hollanda Ligi yaniltici istatistiklere sebep olabiliyorBeyler bu Tadic bizde olmaz mı?
Ben Tadici istemem Alexis Sanchez gelsin daha iyi.Beyler bu Tadic bizde olmaz mı?
Evet ilk maç depteyizÖn eleme Ilk mac deplasman mi?
Bizim basın Wanda hasta diye yazınca Icardi gelmekten vaz mı geçecek?Bizim basin İcardi gelmemesi için herşeyi yapacak gibi Wanda Nara üzerinden hastalığıyla ilgili sürekli gündeme getirecekler bir an önce getirmemiz lazım İcardi yi en azından açıklamamız lazım.
Bu iyiEvet ilk maç depteyiz
Mesajını görmeden bi üstte yazmış bulundum. Bende izlemedim ama istatistik destekliyor. 14 gol 14 asist. 28 gole katkı yapan bir 10 numara.Bir ara Milan istiyordu sonra Newcastle ama en ciddi Ajax gibi .. Videolarda eleman efsane de bir maçını açıp izlemedim Zakaryan bize yazılırken ismi ortaya atılmıştı biz yanlış Ermeni'nin peşindeyiz demiştim.. Tahmini 10-15 aralığında gidebilir arda gulere benzettim tarz olarak ama onun fiziksel olarak daha iyisi tabi aralarında 5 yaş fark olmasi birini Reale diğerini Ajaxa gönderiyor..