Transfer Nöbeti #7 | 2023 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Katılmıyorum, önemli meziyetleri olan bir oyuncu ki bunlardan en mühimi first touch. Ülkede çoğu topçuda olmayan bir özellik Halil baya iyi seviyede. O da isterse kazanmak lazım.

Zaman gösterecek. Bu arada o özelliklerin biliyorum zira da oynadığı dönemde gösterdi ancak diğer önemli meziyetleri ya eksik ya da yok. Lig için ideal olabilir ya da kotarabilecek seviyede olabilir ama koyulan hedefte bu haliyle son aklımızda kalan haliyle çok yeterli olduğunu düşünmüyorum.

bu jalminha kolpacısına dikkat edin tüm hesaplar paylasım yapmaya baslayınca baslıyor story yazmayı millette bi bok biliyor zannediyor bunu
Ertan Süzgün yav onun kaynağı

Ertan’ın doğrulatmadan aldıklarını bu yazıyor.

Halil’i istemeyenler bu çalımdan sonra Halil’e sıcak bakmaya başlamıştır.

Sahaya çıkmadan Beşiktaşa gol atarak tarihe geçti.
böyle seylerle kendimizi avutacak bir camia degiliz. bizim seviyemiz fbjk seviyesi degil

biz sampiyonlugu twitter'dan kaldirdik, fener'in arka planinda hala ztk kupasinin ellerde oldugu resim duruyor. besiktas fener'in bile gerisinde.

1689413539410.png

1689413566298.png

Sadece Halil yetmez, bu fukara sümüklerinin istediği her topçuya girelim Gedson’u almak neymiş görsünler. Tadic’i alma durumları varsa direkt girmek lazım araya. Almayacaksak da almalarına engel olalım. Hocaları ayrı taraftarları ayrı başkanları ayrı mide bulandırıyor.

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Gedson'u bile alabiliriz Benfica muhabbeti doğruysa

Halil’i Okan hocam ederse adam eder, Terim misali. İşleyen takımda göreceğiz demekki, herşeyin hayırlısı..

Futbolcularımıza sözde milyonlarca öro teklifler geliyordu. Oyuncu satışında yine yaprak kıpırdamıyor. Avrupa kulüpleri bize gelince sineği z.kip yağını kullanma moduna geçiyorlar.

Gedson sözleşmesini ben de bire bir öyle duymuştum, 10 m euro üstünde söz hakkı Benfica’da. Zaten direkt zarar edici anlaşma demiştim o dönemde de.

Lakin bu Benfica’nın her teklifi kabul edeceği anlamına gelmez orada bir centilmenlik anlaşması vardır.

Ertan Süzgün yav onun kaynağı

Ertan’ın doğrulatmadan aldıklarını bu yazıyor.
bende öyle tahmin ediyordum,bizim taraftarda ertan düzgün karakter objektif filan diyorda o da yagız gibi biraz fonlansın kıçı başı oynamaya başlar ki yagızı kimin fonladıgıda malum

Zaman gösterecek. Bu arada o özelliklerin biliyorum zira da oynadığı dönemde gösterdi ancak diğer önemli meziyetleri ya eksik ya da yok. Lig için ideal olabilir ya da kotarabilecek seviyede olabilir ama koyulan hedefte bu haliyle son aklımızda kalan haliyle çok yeterli olduğunu düşünmüyorum.
Orası da ayrı bir konu katılıyorum. Zaten tam olsa muhtemelen geçen sene 12 maçı olmaz ya da bize düşmezdi. Biz lig itibariyle Zaniolo gibi durumlar dışında 23 yaşında herşeyi tam adam alabilecek bir lig değiliz maalesef yerli bile olsa.

Ama buradaki konu şu bu özellikler geliştirilebilir özellikler midir? Örnek veriyorum Cicaldau’ya bu saatten sonra adam çalımla ya da first touchla iki kişiyi oyundan düşür diyemezsin.

Halil’deki eksik olan oyun görüşü hariç diğer özelliklerin geliştirebilir özellikler olduğunu düşünüyorum tembelliği bir kenara bırakırsa.

böyle seylerle kendimizi avutacak bir camia degiliz. bizim seviyemiz fbjk seviyesi degil

biz sampiyonlugu twitter'dan kaldirdik, fener'in arka planinda hala ztk kupasinin ellerde oldugu resim duruyor. besiktas fener'in bile gerisinde.

Ekli dosyayı görüntüle 210274

Ekli dosyayı görüntüle 210275
Taraftar gözünde pek böyle olmuyor. Adamlar o kadar ileri geri konuştular ki böyle bir durum yaşandığında doğal olarak bunun bir yansıması kesinlikle oluyor.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt