Transfer Nöbeti #7 | 2023 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu paylaşıldı mı?

Sczimanski’nin menajerlik şirketi bizimle ilgili tesisleri gezdirmişiz falan filan dedikoduları itin götüne sokmuş. Tek somut pazarlık aşamasına girdikleri kulüp kuşlar, diğerleri sadece fiyat sormuş.

Heriflerin hayatı yalan yav

biz erden bey yem attı diyince yok dediler

Şu wanda işi netleşse de yolumuzu bulsak.Şu kadroya icardi de gelirse transferde frene basabiliriz.8 numara-10 numara-yedek forvet işinin acelesi yok

Gedson un bjk olayı olmasa x takımda oynuyor olsa , 10m verilip alınir mi ? Yani sizce 10m feda edilir mi ?
Ben Gedson’u çok seviyorum, en çok gelmesini isteyen kişilerin de başındaydım muht.

Taksitli ve tüm hakları olduğu koşulda açıkçası isterdim, her yönü çok iyi bir oyuncu ve Portekizli. Parlatıp, kazanarak satmak da kolay olacaktır. Gitmediği koşulda da ligin bug’ı gibi, çok faydalı.

20230715_124751.webp

Bakambuyu iptal olsa Mertens’i satıp ve Olivierayı 15’e satıp Tadic + 10 + Fred çeksek okey misiniz?

Halil transferini pek istemiyordum ama şartları uygunsa denenebilir elbette hayırlısı olsun.

Yalnız Erden Reis kadar olmasalar da BJK yönetimini takdir etmek lazım; pazarlıkları yürüten kişi azılı Kapalıçarşı esnaflarından olsa gerek!..Talip oldukları işe yarar her futbolcu için süreci takip etmekte fayda var; onlar pişirir biz yersek daha bir lezzetli olur!..

En iyi yerliler bizim takımda Abdülkerim, Kerem, Kazımcan, Barış, Berkan, Halil, Yunus, Kerem Demirbay(transfer edilecek gibi gözüküyor.)

Fener kaleye muhtemelen Livakovic'i alıyor bu sene 8+3 kuralını 9+2 yaptırmamak lazım Arda ve Ferdi var diye 8+3'ü direten fener başkanına en güzel cevap böyle verilir. Kaleyi yabancı yaparlarsa kadroyu toparlama ihtimalleri dahi kalmaz Ferdi hariç 11'e garanti koyabilecekleri yerlileri yok.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt