Transfer Nöbeti #7 | 2023 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
baktımda inşallah insignefir toronto olsyı

kanadadan topcumu çıkar arkadaş

Fener'in bence Dzeko, Livakovic ve Becao transferleri baya iyi. Djiku ve Szymanski hakkında pek fikrim yok. Kent ligde iş yapacak görüntüde. Bunlar orta sahanın ortasına iyi bir herif bulur bir de iyi bir kanat oyuncusu alırlarsa yarışta olurlar
Şu ana kadar olanlar bayağı iyise zaten yarışta olurlar, 2 tane çok iyi oyuncu gerekiyorsa şu ana kadar olanlar dediğin kadar iyi değildir. Her mevkiye 10 m euro gömmeye gerek yok kimse için.

herkezin görüşüne saygım var ama bilmiyıorum bizim forumda Galatasaray trasnfer formunda febeli kadro kurmalar oyuncu özellikleri anlatmalar hemde ballandıra ballandıra bana tuhaf geliyor saçma geliyor.bu benim düşüncem tabi.Bir çoğumuz burda belki saçma ama uçuş yerlerinden topçu bulmaya öalışırken bazılarımız febeli kadrolar topçular yorumluyor
Fenerin de topçusununda canı cehenneme ömrümde birtane Fenerli arkadaşım olmadı anlaşamıyorum huyu suyu bozuk adamların sülalemdede yok es kaza Galatasaray harici tutanı ihraç ediyoruz beşikten mezara ölene Kadar Cimbombom

Fener'in bence Dzeko, Livakovic ve Becao transferleri baya iyi. Djiku ve Szymanski hakkında pek fikrim yok. Kent ligde iş yapacak görüntüde. Bunlar orta sahanın ortasına iyi bir herif bulur bir de iyi bir kanat oyuncusu alırlarsa yarışta olurlar
ben katılmıyorum kent vasat bir kanat oyuncusu rossiden farkını göremedim
dzeko haliyle fizik olarak bitik durumda anca gecmişte oynadıgı gibi yanına iyi bir 2.gezen forvet koyarlarsa skor yapabilir ,tek forvet imkansız
livakovic iyi kaleci bencede
becao = maicon 10 milyon para veripte italyanın orta sırasından adam almak ciddi aptallık fenerin savunmaya yıllardır kjaer lugano tarzı bır lider net oyuncu lazımdı ve hep böyle çöplere para gömüyorlar ,agır stoperler bu ligte herzaman dezavantajdır

Şu ana kadar olanlar bayağı iyise zaten yarışta olurlar, 2 tane çok iyi oyuncu gerekiyorsa şu ana kadar olanlar dediğin kadar iyi değildir. Her mevkiye 10 m euro gömmeye gerek yok kimse için.
Valla kadroları o kadar vasattı ki bu kadar transfer bile kurtarmadı. Fiyat/performans olarak konuşmuyorum bu arada, Livakovic-Becao-Dzeko izlediğim kadarıyla ligimiz için fark yaratacak kadar iyi oyuncular bunu demek istedim sadece

1689429114861.webp

İstanbul iptal farklı uçuş ile Halil duyurulmuş bjk rencide edilmiş, Dubai Londra falan altında birşey aramaya gerek yok mesaj gayet açık

ben katılmıyorum kent vasat bir kanat oyuncusu rossiden farkını göremedim
dzeko haliyle fizik olarak bitik durumda anca gecmişte oynadıgı gibi yanına iyi bir 2.gezen forvet koyarlarsa skor yapabilir ,tek forvet imkansız
livakovic iyi kaleci bencede
becao = maicon 10 milyon para veripte italyanın orta sırasından adam almak ciddi aptallık fenerin savunmaya yıllardır kjaer lugano tarzı bır lider net oyuncu lazımdı ve hep böyle çöplere para gömüyorlar ,agır stoperler bu ligte herzaman dezavantajdır
Kent bence de çok iyi değil dedim zaten ama lig için iş yapacak kadar iyi görüntüde. Rossi'den daha hızlı ve daha iyi dribbling yapıyor
Dzeko maç başına 60 dakika verebilir ancak ama o 60 dakika çok kaliteli katkı verir, burada dediğin gibi çevresi önemli çünkü herifin olayı zaten çevresini oynatması. Szymanski çöp çıkar kanatları da tutturamazlarsa Dzeko tek başına bir şey yapamaz orasına katılırım. Fakat atıyorum Zaha gibi bir herif gelse Szymanski söylendiği gibi iyi çıksa Dzeko çok fark yaratır
Livakovic Hırvat liginde kötüymüş diyorlar bu arada
Becao Maicon'dan çok daha hızlı ve çok daha iyi top kapan bir herif. Alakası yok Maicon'la. Öyle tekniği iyi falan değil hatta teknik ve hava toplarında Maicon belki de öndeydi ama Becao çok iyi oyuncu, tek soru işareti üçlü savunmada rahatça müdahale yapmaya çıkıyordu arkasını toplayan var diye dörtlüde bunu yapabilecek mi

BOOOM! Livakovic ile Fenerbahçe arasında hala anlaşma yok! İlk tercihi Villarreal olmaya devam ediyor. Hajduk'a karşı oyuna odaklandı. Fener bir seçenek ama henüz hiçbir şey yapılmadı. Dinamo € 10.0m istiyor. Ancak Fener öderse € 10.0m Livakovic Türkiye'ye gidecek. Görüşmeler devam ediyor.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt