Okan Mason
Büyük Kaptan
- 5 Temmuz 2011
- 27.106
- 30.353
- 2.988
baktımda inşallah insignefir toronto olsyı
kanadadan topcumu çıkar arkadaş
kanadadan topcumu çıkar arkadaş
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Şu ana kadar olanlar bayağı iyise zaten yarışta olurlar, 2 tane çok iyi oyuncu gerekiyorsa şu ana kadar olanlar dediğin kadar iyi değildir. Her mevkiye 10 m euro gömmeye gerek yok kimse için.Fener'in bence Dzeko, Livakovic ve Becao transferleri baya iyi. Djiku ve Szymanski hakkında pek fikrim yok. Kent ligde iş yapacak görüntüde. Bunlar orta sahanın ortasına iyi bir herif bulur bir de iyi bir kanat oyuncusu alırlarsa yarışta olurlar
Fenerin de topçusununda canı cehenneme ömrümde birtane Fenerli arkadaşım olmadı anlaşamıyorum huyu suyu bozuk adamların sülalemdede yok es kaza Galatasaray harici tutanı ihraç ediyoruz beşikten mezara ölene Kadar Cimbombomherkezin görüşüne saygım var ama bilmiyıorum bizim forumda Galatasaray trasnfer formunda febeli kadro kurmalar oyuncu özellikleri anlatmalar hemde ballandıra ballandıra bana tuhaf geliyor saçma geliyor.bu benim düşüncem tabi.Bir çoğumuz burda belki saçma ama uçuş yerlerinden topçu bulmaya öalışırken bazılarımız febeli kadrolar topçular yorumluyor
ben katılmıyorum kent vasat bir kanat oyuncusu rossiden farkını göremedimFener'in bence Dzeko, Livakovic ve Becao transferleri baya iyi. Djiku ve Szymanski hakkında pek fikrim yok. Kent ligde iş yapacak görüntüde. Bunlar orta sahanın ortasına iyi bir herif bulur bir de iyi bir kanat oyuncusu alırlarsa yarışta olurlar
Valla kadroları o kadar vasattı ki bu kadar transfer bile kurtarmadı. Fiyat/performans olarak konuşmuyorum bu arada, Livakovic-Becao-Dzeko izlediğim kadarıyla ligimiz için fark yaratacak kadar iyi oyuncular bunu demek istedim sadeceŞu ana kadar olanlar bayağı iyise zaten yarışta olurlar, 2 tane çok iyi oyuncu gerekiyorsa şu ana kadar olanlar dediğin kadar iyi değildir. Her mevkiye 10 m euro gömmeye gerek yok kimse için.
Ceko muthis gol atmis.
Fener'in bence Dzeko, Livakovic ve Becao transferleri baya iyi. Djiku ve Szymanski hakkında pek fikrim yok. Kent ligde iş yapacak görüntüde. Bunlar orta sahanın ortasına iyi bir herif bulur bir de iyi bir kanat oyuncusu alırlarsa yarışta olurlar
Kent bence de çok iyi değil dedim zaten ama lig için iş yapacak kadar iyi görüntüde. Rossi'den daha hızlı ve daha iyi dribbling yapıyorben katılmıyorum kent vasat bir kanat oyuncusu rossiden farkını göremedim
dzeko haliyle fizik olarak bitik durumda anca gecmişte oynadıgı gibi yanına iyi bir 2.gezen forvet koyarlarsa skor yapabilir ,tek forvet imkansız
livakovic iyi kaleci bencede
becao = maicon 10 milyon para veripte italyanın orta sırasından adam almak ciddi aptallık fenerin savunmaya yıllardır kjaer lugano tarzı bır lider net oyuncu lazımdı ve hep böyle çöplere para gömüyorlar ,agır stoperler bu ligte herzaman dezavantajdır
İşine bak