Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Leipzigten bir yıl opsiyonsuz Danimarkalı forveti kiralasak daha iyi benceBakambu ismini transferdeki üst yetkili kişi doğrulamıyor.
Bakambu'nun menajerini aradım sordum sadece "Yes" dediBakambu ismini transferdeki üst yetkili kişi doğrulamıyor.
![]()
Wanda Nara: Journalist berichtet von Leukämie-Diagnose! Große Sorge um Spielerfrau
Ihre Fans sorgen sich um Wanda Nara (36)!m.bild.de
Wanda Narada Lösemi şüphesi varmış...
Bu içine ettiğimin gazetesi bir şey yazarsa maalesef maalesef çoğunlukla doğru çıkıyor...
Pislik bir gazete ama bilgileri toplamayı beceriyorlar...
Transfer bir tarafa kadının çocukları var. Umarım haber doğru değildir ve Icardi nereye giderse gitsin Wanda Naraya şifalar dilerim
durumu iyi,dinleniyo.kaynakları o yalancı radyocu.bu gaztelerin amacı prim.ailesinin keyfi yerinde,wanda da yakında cıkar ortaya.ogulları instagramda aktif.uzatmayalım![]()
Wanda Nara: Journalist berichtet von Leukämie-Diagnose! Große Sorge um Spielerfrau
Bu içine ettiğimin gazetesi bir şey yazarsa maalesef maalesef çoğunlukla doğru çıkıyor...
Transfer bir tarafa kadının çocukları var. Umarım haber doğru değildir ve Icardi nereye giderse gitsin Wanda Naraya şifalar dilerim
Yok o arjantinliyi mentionlamislar![]()
inşallah ciddi birşeyi yoktur.![]()
pazartesi master chef programında açıklayacakmış durumunu İnşallah sıkıntılı birşey yokturdurumu iyi,dinleniyo.kaynakları o yalancı radyocu.bu gaztelerin amacı prim.ailesinin keyfi yerinde,wanda da yakında cıkar ortaya.ogulları instagramda aktif.uzatmayalım
İzlemem lazım bir şey diyemiyorum ama önde savunma kurması gereken takımlarda bu tip oyuncular sadece geçiş savunurken işe yarıyor.Ayağı rezil. Ben geçen sezon hiç yoksa 10 Udinese maçı izlemişimdir. Fakat topu verir Ferdi'ye, Peres'e vs. onlar kurar oyunu
işi şov ya.bişey yok.pazartesi master chef programında açıklayacakmış durumunu İnşallah sıkıntılı birşey yoktur
Hoca atletik birini istiyor. Doğru isim olmaz o yüzdenLeipzigten bir yıl opsiyonsuz Danimarkalı forveti kiralasak daha iyi bence
İnşallah öyledir bende öyle düşünüyordum da ılgaz çınar bile yorum yapınca tırstım birazişi şov ya.bişey yok.
eski yönetim olsa kerem, barış,boey, Nelson, Yunus hepsi toplam 20,25e satılıp Oğulcan etrafına onun gibi 5 oyuncuyla devam ederdik. forumun %99uda Ahmet Arif kesen taklidi yapıyor olurdu ))eski yönetim olsa şuan birinci forvetimiz hacı wright ikinci halil olurdu
Allahım sana çok şükür
ılgazın ne haberi olacak ya,ordan burdan okuyolarİnşallah öyledir bende öyle düşünüyordum da ılgaz çınar bile yorum yapınca tırstım biraz