Transfer Nöbeti #7 | 2023 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Wanda Narada Lösemi şüphesi varmış...
Bu içine ettiğimin gazetesi bir şey yazarsa maalesef maalesef çoğunlukla doğru çıkıyor...
Pislik bir gazete ama bilgileri toplamayı beceriyorlar...

Transfer bir tarafa kadının çocukları var. Umarım haber doğru değildir ve Icardi nereye giderse gitsin Wanda Naraya şifalar dilerim

Kendi kaynaklari oldugu an baya güvenilir oluyorlar, ama burda o Arjantinli herifi kaynak olarak göstermisler. Yani copy paste yapmislar

eski yönetim olsa şuan birinci forvetimiz hacı wright ikinci halil olurdu

Allahım sana çok şükür

Bu içine ettiğimin gazetesi bir şey yazarsa maalesef maalesef çoğunlukla doğru çıkıyor...

Transfer bir tarafa kadının çocukları var. Umarım haber doğru değildir ve Icardi nereye giderse gitsin Wanda Naraya şifalar dilerim
durumu iyi,dinleniyo.kaynakları o yalancı radyocu.bu gaztelerin amacı prim.ailesinin keyfi yerinde,wanda da yakında cıkar ortaya.ogulları instagramda aktif.uzatmayalım

Yok o arjantinliyi mentionlamislar

inşallah ciddi birşeyi yoktur.

Ayağı rezil. Ben geçen sezon hiç yoksa 10 Udinese maçı izlemişimdir. Fakat topu verir Ferdi'ye, Peres'e vs. onlar kurar oyunu
İzlemem lazım bir şey diyemiyorum ama önde savunma kurması gereken takımlarda bu tip oyuncular sadece geçiş savunurken işe yarıyor.

Luan Peres seviyesnde çıkarsa çok da fark yaratmaz.

eski yönetim olsa şuan birinci forvetimiz hacı wright ikinci halil olurdu

Allahım sana çok şükür
eski yönetim olsa kerem, barış,boey, Nelson, Yunus hepsi toplam 20,25e satılıp Oğulcan etrafına onun gibi 5 oyuncuyla devam ederdik. forumun %99uda Ahmet Arif kesen taklidi yapıyor olurdu ))

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt