Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bakambu, Tibet Töre'yi takibe almış
Mata, Yusuf Demir, Ross hiç basına düşme nişti. İcardi, Sefer falan biliniyordu. İlk dönemde yönetim muhabirlere bilgi veriyordu. Bir kaç olumsuzluktan sonra bilgiyi kestiler kimse bilmiyordu son gün transferlerini.Gectigimiz sezon oyuncular aciklanmadan 1 hafta önce isimler düsüyordu basina anlasma saglandigi icin
Bu sezon ise bence daha erken düsüyor
Mesela angelino ile ilgilendigimiz haftalardir yaziliyordu
Szalai'ın bunlara yazıldığını gördüğümde çok şaşırmıştım açıkçası.
Adamladin şu ana kadar tarihlerinin en pahalı transferi 8,5 Milyonluk iki tane topçu. Öyle şaaak diye bir stopere 10 küsür verecek bir kulüp değil Union. CL'ye katılımı garanti olsa bile böyle paraları verecek durumları yok.
buraya kalsa gönderiliyordu bugün bileZaniolo ile sözleşme uzatılıp fesih bedeli 50 m euro yapılmalı.
Grillitsh ten sonra Erden başka dehlemişti bunlarıMata, Yusuf Demir, Ross hiç basına düşme nişti. İcardi, Sefer falan biliniyordu. İlk dönemde yönetim muhabirlere bilgi veriyordu. Bir kaç olumsuzluktan sonra bilgiyi kestiler kimse bilmiyordu son gün transferlerini.
gerek yok 30a bırakılabilir iyide olur , güzel kar sonuçta şampiyonlukta katkısı yok bu yıl takımın ahengini bozabilir.Zaniolo ile sözleşme uzatılıp fesih bedeli 50 m euro yapılmalı.
#Tibet Töre.
Çok iyi oyuncu aldık inş yanıltmaz
Union galiba Gosens'e 14 teklif etmiş.Niye yok? Adamlar 21/22 12,7 milyon kar acikladi ve 22/23 icin 20 milyon kar yapmayi bekliyorlarmis ve ilk defa 4 milyonluk pozitif öz sermayesi olacakmis.
23/24 SL sayesinde yine kar yaparlar. Üstüne Doekhi giderse, dogru stoper icin 10 milyon harcarlar. Szalai yerine baskasi olabilir ama bence para harcayabilir bunlar. Monacodan mesela Sol Bek icin Jakobsu geri Almanyaya getirmeyi istiyorlarmis ve onun icin 10 milyon rakami basinda geciyor.
rakiple kavga ettiği görüntüleri görmedin o haldeZaniolo ile sözleşme uzatılıp fesih bedeli 50 m euro yapılmalı.
Üstelik adamlar gazeteci, bu işten ekmek yiyor.duyum, haber işi sıkıntı
dün mesela jkli muhabirler yönetimden Halil bitti diye bilgi aldı paylaştı
bugün paylaşan heriflerin hiçbir suçu olmamasına rağmen rezil oldular