Transfer Nöbeti #7 | 2023 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
O duyurudan şikeciler lehine bir şey çıkacağını düşünmüyorum. 3-4 takımın kendi arasında turnuva şeklinde yaptığı mahalli maçlar Türkiye şampiyonluğu gibi addedilemez. Parasının gücüyle şekeri elinden alınmış bebeler gibi hareket eden şahısta bunu gayet iyi bildiği için şark kurnazlığı yapıp logoyu imitasyon 5 yıldızlı hale getirmeye çalışıyor zaten.

yav ulkede hukuk yokda,o dönem devletin kararı ile küme düşmediler.çok kaotik bi ortamdı.mecliste bile reddedilmiş,sacmalıkla dolu,argumanı yetersiz şeyleri kabul etmek diye bi karar olamaz.o zaman lig oynanmaz daha

Gereken tepkinin verilmesi lazım nabızları da ölçeceklerdir aynı sene 7 tane bölgesel lig şampiyonu gibi komik durumlar oluyor Trabzonspor'un 38 şampiyonluğu olur o yüzden bu işi saydırma yönünden çözemezler. :asd:
Çözerler, bu sefer birazını sayarlar. Bizimkiler hahahhaha tamamını saymadılar der; 5 sene sonra tamamını alırlar. Yönetim, taraftar uyudukça her istediklerini yaparlar.

O duyurudan şikeciler lehine bir şey çıkacağını düşünmüyorum. 3-4 takımın kendi arasında turnuva şeklinde yaptığı mahalli maçlar Türkiye şampiyonluğu gibi addedilemez. Parasının gücüyle şekeri elinden alınmış bebeler gibi hareket eden şahısta bunu gayet iyi bildiği için şark kurnazlığı yapıp logoyu imitasyon 5 yıldızlı hale getirmeye çalışıyor zaten.
5 sene önce @Sarper Yıldırım ile sayfalarca konustuk.trabzona baglı 5 tane kulüp var mesela.pazar ligleri,bilmem ne.bende hala metinleri var.burdakiler bosa panik yapıyo

Çözerler, bu sefer birazını sayarlar. Bizimkiler hahahhaha tamamını saymadılar der; 5 sene sonra tamamını alırlar. Yönetim, taraftar uyudukça her istediklerini yaparlar.
haklısın ama aksi durumda daha da kaotik bi durum olacagı için dosya kapanır.ama tepki verilmeli evet

Şu 1959 öncesi şampiyonluk konusu ciddi manada can sıkıcı ısrarla net bir şekilde bu konu kapanmıyor ve sürekli tekrar gündeme geliyor. Açıkçası bu konuda gerektiği kadar dikkatli miyiz bilmiyorum bu konu için çok ciddi bir mesai harcanması gerekiyor çünkü 4 şampiyonluk önünde olduğumuz takım 4 şampiyonluk önümüze geçmeye çalışıyor mevzu bu kadar önemli.

Koç istedigi gibi at koşturuyor. Ona ragmen basarili olamiyor. Allah nasip etmiyor iste

Şu 1959 öncesi şampiyonluk konusu ciddi manada can sıkıcı ısrarla net bir şekilde bu konu kapanmıyor ve sürekli tekrar gündeme geliyor. Açıkçası bu konuda gerektiği kadar dikkatli miyiz bilmiyorum bu konu için çok ciddi bir mesai harcanması gerekiyor çünkü 4 şampiyonluk önünde olduğumuz takım 4 şampiyonluk önümüze geçmeye çalışıyor mevzu bu kadar önemli.

Konu kapanmıyor çünkü bunlar yüzsüz o .çocuklari formaya hikayeden 5 yıldız koyacak kadar adi ve serefsizler

Komisyon isi problem olabilir yalniz pfdkyi falan kafalarina gore sekillendiren adamlar oraya da butun gotoglanlarini doldurmustur

Yav birkaç takımlı istanbul liglerini ulusal şampiyonluk olarak görmek nasıl bir kafa ne kadar uyduruk bir şey. Biz 59 öncesi kaç şampiyonluk uydurabiliyoruz böyle tr kupalarını falan saydıralım

Yönetimin işini gücünü bırakıp bu işlerle ilgilenmesi lazım, o komisyonun kurulması lazımdı, madem red edecekler niye komisyon kuruyorlar ?

Bu aradan mevzudan bir şey çıkmaz diyip gevşek gevşek takılmaya da gerek yok. Yönetim ve sosyal medya gücüyle taraftarlar bu rezilliğe son verilmesi adına şimdiden baskı yapmaya başlamalı. Tarla sürmeyle müsemma camiaya sahada alamadığı şampiyonlukları masa başında vermemeliyiz.

Dursun başkanın siyasi tanıdıklarını harekete geçirmesi lazım fb lobisi tff ye tamamen hakim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt