- 28 Haziran 2010
- 28.956
- 27.638
- 3.298
Bizim ülkede hukukun olmadığının farkında değiller.
Yönetimin ciddiye almadığı belli, taraftar zaten ciddiye almıyor, en az 4-5 şampiyonluk saydirir fener
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bizim ülkede hukukun olmadığının farkında değiller.
Bir önemi var mı?Minareyi çalan kılıfını hazırlartahkim kurulu tarafından daha önce ret edilen bir karar daha sonra kabul edilebiliyor mu?
Çözerler, bu sefer birazını sayarlar. Bizimkiler hahahhaha tamamını saymadılar der; 5 sene sonra tamamını alırlar. Yönetim, taraftar uyudukça her istediklerini yaparlar.Gereken tepkinin verilmesi lazım nabızları da ölçeceklerdir aynı sene 7 tane bölgesel lig şampiyonu gibi komik durumlar oluyor Trabzonspor'un 38 şampiyonluğu olur o yüzden bu işi saydırma yönünden çözemezler.![]()
5 sene önce @Sarper Yıldırım ile sayfalarca konustuk.trabzona baglı 5 tane kulüp var mesela.pazar ligleri,bilmem ne.bende hala metinleri var.burdakiler bosa panik yapıyoO duyurudan şikeciler lehine bir şey çıkacağını düşünmüyorum. 3-4 takımın kendi arasında turnuva şeklinde yaptığı mahalli maçlar Türkiye şampiyonluğu gibi addedilemez. Parasının gücüyle şekeri elinden alınmış bebeler gibi hareket eden şahısta bunu gayet iyi bildiği için şark kurnazlığı yapıp logoyu imitasyon 5 yıldızlı hale getirmeye çalışıyor zaten.
haklısın ama aksi durumda daha da kaotik bi durum olacagı için dosya kapanır.ama tepki verilmeli evetÇözerler, bu sefer birazını sayarlar. Bizimkiler hahahhaha tamamını saymadılar der; 5 sene sonra tamamını alırlar. Yönetim, taraftar uyudukça her istediklerini yaparlar.
Şu 1959 öncesi şampiyonluk konusu ciddi manada can sıkıcı ısrarla net bir şekilde bu konu kapanmıyor ve sürekli tekrar gündeme geliyor. Açıkçası bu konuda gerektiği kadar dikkatli miyiz bilmiyorum bu konu için çok ciddi bir mesai harcanması gerekiyor çünkü 4 şampiyonluk önünde olduğumuz takım 4 şampiyonluk önümüze geçmeye çalışıyor mevzu bu kadar önemli.