Transfer Nöbeti #7 | 2023 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
F1HEI9xXgAArFRh

mertens araplara gidecek kadar boktan bir herif değil, futbolu da bu sene bizle şampiyon olup bırakacağını açıkladı zaten. konuşsan da fayda etmez ayrıca teklif yokmuş hoca açıkladı

senin gönlün rahat olsun onun önüne bir transfer yapılır, dönüşümlü oynatırız. ve bu sayede mertens'i daha ekonomik kullanacağımızdan daha iyi bir katkı alırız
Olay benim gönlüm değil bunu ben bugün görüyorum. Maç kazanamaz durumda olunca ilk laf edilecek kişi o takımın şut atamayan 10 numarası olur

nasıl bir maaş vermişer acaba tadice ,hertürlü skor yapar ama eski fizik gücü kalmışmı görecegiz

Aramızda bence tadic bize gelseydi mutlu olacak tek bir kişi bile yok. Kaç sayfa konuştuğumuza değmez gözünüzü seveyim. Ligin şuan bir kişi bile almasak en iyi kadrosu bizde. Rüzgar bizden yana esiyor 2-3 sene arka arkaya şampiyonuz

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Katiliyorum. Aldigimiz oyuncular birde hep fit, yas olarak cok uygun. Bu esekler 37 lik dzeko 35 lik tadic fln vallaha iyi oldu. Zaha bunun sayesinde de yatdiysa ozm dahada süper. Harbi mal bunlar.

Biz orta saha ve forvet arkasi cekersek güle oynaya oluruz sampiyon, almazsak bile oluruz

Olay benim gönlüm değil bunu ben bugün görüyorum. Maç kazanamaz durumda olunca ilk laf edilecek kişi o takımın şut atamayan 10 numarası olur

emin ol iyi bir oyuncu alacağız oraya, kulübe güven

13. olan takımı ne seviyelere çıkardılar rahat ol

Valencia fizik olarak düşmemişti. Tadic ikili mücadelede ayakta kalır mı? Yürüme modunda takılırsa zor. Tadic'i alacaklar ise Szymanski yerine dirençli birini almaları lazımdı. Geçen sene presle var olmuşlardı, bu sene onu bıraktılar. En azından özel yetenek kattılar takıma o ayrı.

M2101K6G cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Yav yıllarca Talisca diye ağlamıyor mu herkes bu ligde

Bu adamın stili de benzer işte, alır vurur döndürür topu

Neyi tartışıyoruz 30 maça çıkıp 10 gol 10 asisti garanti işte, şu ana kadar böyle bir adam almamışlardı. Valencia yetenek eksikliğini fiziğiyle kapatıyordu bu adam über yetenek

30 yaşında dünya starı İcardi, 24 yaşında Zaniolo, 24 yaşında Kerem, 27 yaşında Torreira’sı olan takımız. 26 yaşında City ve Leipzig kariyerli Angelino, 22 yaşında Fransız Ümit Milli sağ bek Boey ve 24 yaşında Danimarkalı milli stoper Nelsson, 23 yaşında santrafor ve kanat alternatifi Barış Alper, ligin en iyi yerli stoperi A milli Abdülkerim ve kalede efsanemiz Muslera ve daha takıma katılacak Rashica ile yapılacak orta saha, 10 numara ve santrafor transferlerimiz var. Ayrıca geçen sene şampiyonluğun mimarları Mertens ve Oliveira var.
Rakiplerin ne yaptıkları önemli değil. Çok iyi ve hazır bir takımımız var. Kendi yolumuza bakalım.
Bravo

Tadic çok iyi oyuncu ama Fener'in bir planlama dahilinde hareket ettiğini düşünmüyorum yani rastgele hamleler yapıyorlar gibi görünüyor. Sol kanata Ryan Kent hamlesi yaptılar on numaraya Szymanski hamleleri var ama gidip tam bu mevkilerin oyuncusu olan Tadic'i alıyorlar. Tıpkı 6 stoperleri varken Djiku'yu almaları ve 6 forvetleri varken Umut Nayir'i getirmeleri gibi bu da karmaşık bir hamle. Ayrıca Fener yabancı sınırı olarak çok zorlanacağı bir kadro kuruyor.

İsim olarak çok iyi de yine kötü kadro planlaması yaptılar. Bir de bu isimlerden birçoğu yedek kalacak ve yedek bırakacak hoca İsmail. Saçma sapan bir 11 oldu

Livakovic
Mert-Becao-Peres-Ferdi
İsmail-Szymanski
Transfer-Tadic-Kent
Dzeko​
İsmail zajc(arao) yaparlar. Kent sağ kanat tadic sol kanat szymanski 10 no olur

Mertens performans olarak kötü durumda, kendi de kabul ediyor fiziksel durumunu. Yedek kalmayi sorun etmez bu sene. Mertens esas noktası karakter meselesi. İnanilmaz pozitif biri, takıma o anlamda katkısı çok olacak yine.

SM-G985F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Tadic'i beslersen, etrafındaki adamlar kaliteli olursa Tadic topçu. 2 senedir bir halt yediği yok arkadaşın. Ajaxtan gitme sebebi ajax takımını yeterli bulmaması. Fenerbahce sizce Ajaxtan kaliteli bir takım mı?
Fizik düştü Hollanda ligi kalitesinde belli bu gerçek. Geçen sene bi dönem forvet oynuyordu hatta

30 yaşında dünya starı İcardi, 24 yaşında Zaniolo, 24 yaşında Kerem, 27 yaşında Torreira’sı olan takımız. 26 yaşında City ve Leipzig kariyerli Angelino, 22 yaşında Fransız Ümit Milli sağ bek Boey ve 24 yaşında Danimarkalı milli stoper Nelsson, 23 yaşında santrafor ve kanat alternatifi Barış Alper, ligin en iyi yerli stoperi A milli Abdülkerim ve kalede efsanemiz Muslera ve daha takıma katılacak Rashica ile yapılacak orta saha, 10 numara ve santrafor transferlerimiz var. Ayrıca geçen sene şampiyonluğun mimarları Mertens ve Oliveira var.
Rakiplerin ne yaptıkları önemli değil. Çok iyi ve hazır bir takımımız var. Kendi yolumuza bakalım.
budur. Panik yapmaya gerek yok sakin sakin devam transferde 👍🏼

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt