Transfer Nöbeti #7 | 2023 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Belotti / Zapata isimleri geçiyor dediğin gibi olabilir eğer ki uygun profil birini bulurlarsa Visca-Bakasetas-Orsic tüm gol yükünü çeker. Gerçi 4-3-3 oynayacaklar onu atlamışım Visca-Orsic bu sezon toplamda 30 golü aşkın katkıda bulunur. Forvet transferlerini takip etmek lazım herkes fenere konsantre ama tek kulvarda oynayacaklar Bjelica'da kapalı kutu ligin son maçlarında fena top oynatmadı. Visca ve Orsic double double yapma ihtimalleri var.

Abdülkadir - xxxxx - Bakasetas
Visca - Zapata/Belotti - Orsic​
Belotti hıyarı İtalya Ligi'nde kalır :D Visca ise çok güven vermemeye başladı.O eski profesyonelliği de kalmadı.Hep haber olurdu Visca antrenmanlara şu şekil daha fazla hazırlanıyo falan filan diye de o şampiyonluk sonrası pek takmıyo maçları..

Sezon için beklentim

Zaniolo 19 gol 6 asist
Kerem 12 gol 13 asist
Tadic 12 gol 11 asist
Visca 13 gol 10 asist
Orsic 11 gol 6 asist
Ghezzal 5 gol 14 asist
Kent 4 gol 6 asist

Tadic'in Hollanda'daki "70'ler tadında futbol" anlayışıyla defans yapılan lig istatistiklerini Mertens daha geçen seneye kadar İtalya liginde yapıyordu, değerlerimize sahip çıkalım. Elbette Tadic değerli oyuncu faydası da olacaktır ama bir transferi başarılı bir transfer yapan çok fazla değişken var.

Kanımca 10 numaraya illaki olmuş ve yaşı geçkin bir futbolcu almamıza gerek yok. Acele etmemize de gerek yok. Fırsat transferi veya Wonderkid kovalanabilir son dakikaya kadar.

Uğurcan
On numara
Orta saha
Rashica
Yedek santrfor
+ekstralar (u21 gurbolar, anadoludan gencolar vs.)

ile transferi kapatır mıyız

Uğurcan
On numara
Orta saha
Rashica
Yedek santrfor
+ekstralar (u21 gurbolar, anadoludan gencolar vs.)

ile transferi kapatır mıyız
Uğurcan + Kamada direk tüm üstünlüğü alır. Uğurcan için mevcut şartlarda 7 m euro verilir kaleciyi yerli yapıp +2 oyuncu öne koysak büyük üstünlük kurarız.

Uğurcan 7 m euro
Kamada bonservis yok
Parades/Fred 6 m euro
Rashica 6.5 m euro
Bakambu bonservis yok

yav 10 gol 10 asist kotu mu? biz de aynı şeyi soyluyoruz. kaç kişi yapıyor bu istatistiği turkiyede?
Bana göre yeterli değil. Adamın istatistiklerine bakın dediniz sonra 10 gol 10 assisti beğenmemi bekliyorsunuz. Yilda minimum 5 milyon alacak bir adamdan benim beklentim daha fazla olur.

Joao felix anca ağustosta olur.bu yeni haftadan cok ümitliyim.son olarak 12 yildir forumdayim,cocuklugum burda gecti.ne transferler gordum,ama sizlamadim.en kiskandigim talisca ve 2017deki aboubakardi.onlarda geldi,gitti.yani su anki yorumlar anlik.hic biriniz tadic veya baska bi oyuncunun yatmaya gelmedigini,sakatlanmayacagini iddia edemezsiniz ama futbol bu.takim kaoslu olur,oyuncu tutmaz bazen de

İcardi
Bakambu
Kerem Demirbay

pazartesi salı bu oyuncular acilen gelmeli. Daha sonra fırsat olarak 8 ve 10 kovalayabiliriz

valla günayı hiç istemiyom

mert iyi kaleci mümkünse o gelsin zaten ibb'ye gittiği yaz teklif etmiştik yedek olmamak için gelmemişti

Tadiç son sezonunda büyük takımlara karşı kayıp skor katkısı falan rezalet, en fazla Valencia tarzı katkı verirse şaşırmam

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt