Transfer Nöbeti #7 | 2023 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
fred ve kerem demirbay bekliyorum.forvete ingiltereden beklentim var.joao felix ve saint maximin beklentimde var ağustosta bakalim
Maximin ile ilgili neden bir beklentin var Sergen? Kaçırdığım bir nokta mı var yoksa şu günler öncesinde takımda istenmiyor falan muhabbeti dönmüştü ondan kaynaklı bir beklenti mi? Hocası kalmasını istiyor, kendisi de kalmayı düşünüyormuş. Gidecek olursa da bonservisiyle gitmesi bekleniyor. Onu alabilecek maddi gücümüz yok maalesef. Oyuncuyu maaş ile belki ikna edebiliriz ama Newcastle'ın öyle Lucas'ı bırakan Arsenal falan gibi indirim yapması çok zor. Sevdiğim bir adam, sen yazdıkça diyorum yeni bir gelişme mi var acaba diye 😄

Sana yazmamıştım yav space dinlerken söylediler de ona binaen yazmıştım. Her transfere 3er 5er bonservis imza parası vs. veriyorlar. Gram üzülmem başlarına ne gelirse.
Bjk de zamanında maaşlara deli gibi para yatırdı. Şimdi cezasını çekiyorlar. Fbnin tüm sponsorları koç başkanlıktan devrildiği anda hepsini çeker. Bu kadar gideri nasıl karşılayacaklar? Bahsetmek istediğim buydu

RNE-L01 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Yav cok kiyaslama yapmak dogru degil.2018de bjknin kadro cok iyiydi. pepe,talisca,babel vs maicon ve serdar azizle sampiyon olduk,otesi var mı?donk ortasaha oynadi yoklukta.o bunu almis,sunu almis geciniz.futbol tek oyuncudan ya da sadece hucumdan ibaret degil.butun Gs takimi su an iyi durumda,yedeklerle oynamasına ragmen

Gözünüzü seveyim yapmayin etmeyin.

10 senedir kaçirdigim Ajax maç sayisi ancak Galatasarayla ayni anda olduklari kadar. Hollandada yasayan herkez biliyor Tadic'in baya geriye düstügünü.

Ciddi söylüyorum, bu sene Ajax'in kötü gidisatini çok is yerinde falan fanatik Ajaxlilarla konustuk ve çogu Tadic'in temposunun ofansif açisindan en büyük problemleri oldugundan hemfikirler.

Ya bu Hollanda ligi ve Ajax. 17 takimdan en az 10 tanesi +3,5 gol maçlari Ajax için ve istatistikleri korner, serbest vuruslari ve penaltilar dahil. Türkiyeye göre çok az temasli ve hareket etmek için çok musade edilen bir lig.

Bok atmak için degil ama kötü bir sezon geçiren Steven Bergwijn 12 gol 5 assist, 5 maç eksik olan Berghuis (8,5 pozisyonunda oynadi genelde) 9 gol 9 assist ve Klaassen (ilk 11e daha zor giren ve daha fazla orta sahadan gelen) 8 gol, 3 assist yapmislar. Demek istedigim Ajax zaten kolay gol atan bir takim, istatistik kasmak penaltilarla, serbest vurus ve kornerle zaten normal. Adamin maasi 6,5 milyon euro brüt.

Çok agir kaldi gerçekten. En faydali yönü Tadic'in Fenerbahçe için liderlik profili. Takimi atesleme ve organize etmek için çok önemli olacak. Bunun öbür tarafi: isler kötü gidince ya futbolcularla yada hocayla sorun çikarabilecek bir tip. Noa Lang ve Sergino Destle saha içinde kavga etmis birisi:

Son düzenleme:
Yav cok kiyaslama yapmak dogru degil.2018de bjknin kadro cok iyiydi. pepe,talisca,babel vs maicon ve serdar azizle sampiyon olduk,otesi var mı?donk ortasaha oynadi yoklukta.o bunu almis,sunu almis geciniz.futbol tek oyuncudan ya da sadece hucumdan ibaret degil.butun Gs takimi su an iyi durumda,yedeklerle oynamasına ragmen
Beşiktaş Ersin, Necip, Welington, Genç rıdvan, yaşlı Atiba vs oldu. Kadro'nun kalitesinden öte kimyanın uyması önemli katılıyorum. En iyi kadrolar şampiyon olsa muhtemelen fener açık ara lider olurdu.

Gözünüzü seveyim yapmayin etmeyin.

10 seneder kaçirdigim Ajax maç sayisi ancak Galatasarayla ayni anda olduklari kadar. Hollandada yasayan herkez biliyor Tadic'in baya geriye düstügünü.

Ciddi söylüyorum, bu sene Ajax'in kötü gidisatini çok is yerinde falan fanatik Ajaxlilarla konustuk ve çogu Tadic'in temposunun ofansif açisindan en büyük problemleri oldugundan hemfikirler.

Ya bu Hollanda ligi ve Ajax. 17 takimdan en az 10 tanesi +3,5 gol maçlari Ajax için ve istatistikleri korner, serbest vuruslari ve penaltilar dahil. Türkiyeye göre çok az temasli ve hareket etmek için çok musade edilen bir lig.

Bok atmak için degil ama kötü bir sezon geçiren Steven Bergwijn 12 gol 5 assist, 5 maç eksik olan Berghuis (8,5 pozisyonunda oynadi genelde) 9 gol 9 assist ve Klaassen (ilk 11e daha zor giren ve daha fazla orta sahadan gelen) 8 gol, 3 assist yapmislar. Demek istedigim Ajax zaten kolay gol atan bir takim, istatistik kasmak penaltilarla, serbest vurus ve kornerle zaten normal. Adamin maasi 6,5 milyon euro brüt.

Çok agir kaldi gerçekten. En faydali yönü Tadic'in Fenerbahçe için liderlik profili. Takimi atesleme ve organize etmek için çok önemli olacak. Bunun öbür tarafi: isler kötü gidince ya futbolcularla yada hocayla sorun çikarabilecek bir tip. Noa Lang ve Sergino Destle saha içinde kavga etmis birisi:

Istatistikler zaten abarti o ligden oturu ama ben ajaxlilarin tadiicn yürüyerek oynadığını soylediklerini yazdığımda gomuyo oluyorum.ben arastirip yorum yapıyorum abi,fbdeki ortama bakip soyluyoruz.slimaninve ayewede yazdilar abartarak.lider demissin,bu onemli ama paraya tav olup gelmis belliki.salabilir ama isler az biraz kotu gidince,sorun da olabilir.

Istatistikler zaten abarti o ligden oturu ama ben ajaxlilarin tadiicn yürüyerek oynadığını soylediklerini yazdığımda gomuyo oluyorum.ben arastirip yorum yapıyorum abi,fbdeki ortama bakip soyluyoruz.slimaninve ayewede yazdilar abartarak.lider demissin,bu onemli ama paraya tav olup gelmis belliki.salabilir ama isler az biraz kotu gidince,sorun da olabilir.
zaira nara napıyor

Wanda yengemize geçmiş olsun.. Ama bu durum transferi etkilerse çok sıkınti , icardinin kafası ordaysa daha büyük sıkıntı olur sezonda. Valla çok kritik konu icardi yerine o kalitede adam bulamayız..

Lig için bir şöyle bir formasyon ile hiç 8+3 ile uğraşmadan devam ederiz. Lucas-Demirbay-Aktürkoğlu-Nicolo-Milot-İcardi

Diğer yerli isim ise Abdülkerim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt