Transfer Nöbeti #7 | 2023 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ben hala Erden Beyin Zaniolo gibi üst düzey ve yaşı da iyi bir adami pat diye ağustosta alacağını düşünüyorum

bu arada iki hazırlık maçında da dzeko'yu gördük. adam yürüyor lan bildiğin sahada. pas verirken bile o yaşlılığı hissediyordun :dd

batşuayi'yi kesip kendisini 11 oynatırlarsa yuh derim.
ismail kartal o kadroyu idare edemez, topcular kazan kaldirir, isler yolunda gitmezse de yali cocugu erken secime gider sezon ortasi

Beğenin beğenmeyin mert muldur transferi stratejik bir önem kazandı. Sadece kendi takımımıza katacağı güç değil , Fb nin yerli sıkıntısı yasamasi açısından da takıma katılmalı.
Top oynamayan adam ne sıkıntı yaratır ne güç katar bu mantıkla transfer yapılmaz ne oynayacağı meçhul kime gelirse gelsin

müldürü almayız, çocuk fbli üstüne de fb yarın yokmuş gibi maaş bonservis teklif ediyor. sonuçta seçim var sene sonunda,

dubois'i tutar hoca

Fenerin tadici ve livakovici şimdi alması daha iyi. Şimdi biz önce İcardi sonra bir kaç yüksek profilli transfer ile tekrar psikolojik üstünlüğü alırız . Lig baslamasına yakın.

bir önceki yıldan oturmuş ve de basarıya ulaşmış kadroyu korumak sonraki yılda herkesten 1 adım önde başlamak demektir şu anda en büyük avantajımız bu ,rakiplere göre
O kadroyu dağıtalım diye çabalıyor yalnız taraftar

Sergio, Mertens, Rashica olursa Nelsson gerekli değil deniliyor mesela

Geleceklerin daha iyi oynayacağı garantiymiş gibi

eldeki topcularin degerini bilmeyen üyeler görüyorum. cok iyi kadromuz var, boey, torreira, zaniolo, icardi, kerem, yeni gelen angelino, muslera vs. oturmus ve cok iyi kadro, yangin yapmayi birakin daha rashica da geri gelecek

Sampiyon olan kadro korundu.
En cok aksayan bolgeye herkezin istedigi solbek alindi.
Kadroda Oliveira ve Mertens'e alternatif oyuncu yoktu; alternatif oyuncular alinacak.
Gomis'in yerini yuksek ihtimalle Bakambu dolduracak.

Kisacasi; sampiyonlugun en buyuk adayi acik arayla yine Galatasaray.

Icardi net olarak bir gelse kimse ağlamaz bence ama gelmediği her dakika sıkıntı.

Top oynamayan adam ne sıkıntı yaratır ne güç katar bu mantıkla transfer yapılmaz ne oynayacağı meçhul kime gelirse gelsin
potansiyeli süper lig için fazla küçümseniyor gibi geliyor bana, kendisinden sacha boey elbette çıkmaz ama hem +1 yerli yazabileceğin hem fuleli hem tekniği olan, alt yapısı avusturya olan bir oyuncuyu almak gerekir

eldeki topcularin degerini bilmeyen üyeler görüyorum. cok iyi kadromuz var, boey, torreira, zaniolo, icardi, kerem, yeni gelen angelino, muslera vs. oturmus ve cok iyi kadro, yangin yapmayi birakin daha rashica da geri gelecek
Onlara göre fener uçuyor bizimkiler anadolu oyuncusu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt