Eray Emeklier
Büyük Kaptan
- 16 Ağustos 2015
- 27.675
- 30.655
- 1.988
Ben hala Erden Beyin Zaniolo gibi üst düzey ve yaşı da iyi bir adami pat diye ağustosta alacağını düşünüyorum
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Niye illa biz aliyoruz misilleme olarak gidip Bjk alsinBeğenin beğenmeyin mert muldur transferi stratejik bir önem kazandı. Sadece kendi takımımıza katacağı güç değil , Fb nin yerli sıkıntısı yasamasi açısından da takıma katılmalı.
ismail kartal o kadroyu idare edemez, topcular kazan kaldirir, isler yolunda gitmezse de yali cocugu erken secime gider sezon ortasibu arada iki hazırlık maçında da dzeko'yu gördük. adam yürüyor lan bildiğin sahada. pas verirken bile o yaşlılığı hissediyordun :dd
batşuayi'yi kesip kendisini 11 oynatırlarsa yuh derim.
Erden Timur un aşkı Alexis sanchez.. o gelicek bence.Ben hala Erden Beyin Zaniolo gibi üst düzey ve yaşı da iyi bir adami pat diye ağustosta alacağını düşünüyorum
Top oynamayan adam ne sıkıntı yaratır ne güç katar bu mantıkla transfer yapılmaz ne oynayacağı meçhul kime gelirse gelsinBeğenin beğenmeyin mert muldur transferi stratejik bir önem kazandı. Sadece kendi takımımıza katacağı güç değil , Fb nin yerli sıkıntısı yasamasi açısından da takıma katılmalı.
Bjk yasta dün gece öldüler rtasNiye illa biz aliyoruz misilleme olarak gidip Bjk alsin
Rahmi Koç Alinin kulağını çeker merak etmeBjk yasta dün gece öldüler rtas
O kadroyu dağıtalım diye çabalıyor yalnız taraftarbir önceki yıldan oturmuş ve de basarıya ulaşmış kadroyu korumak sonraki yılda herkesten 1 adım önde başlamak demektir şu anda en büyük avantajımız bu ,rakiplere göre
Adam babasina transfer çalımı attı bu saatten sonra kimseyi dinlemez oRahmi Koç Alinin kulağını çeker merak etme
potansiyeli süper lig için fazla küçümseniyor gibi geliyor bana, kendisinden sacha boey elbette çıkmaz ama hem +1 yerli yazabileceğin hem fuleli hem tekniği olan, alt yapısı avusturya olan bir oyuncuyu almak gerekirTop oynamayan adam ne sıkıntı yaratır ne güç katar bu mantıkla transfer yapılmaz ne oynayacağı meçhul kime gelirse gelsin
Onlara göre fener uçuyor bizimkiler anadolu oyuncusueldeki topcularin degerini bilmeyen üyeler görüyorum. cok iyi kadromuz var, boey, torreira, zaniolo, icardi, kerem, yeni gelen angelino, muslera vs. oturmus ve cok iyi kadro, yangin yapmayi birakin daha rashica da geri gelecek