- 13 Ekim 2014
- 108.810
- 58.473
- 4.588
Ismaili unuttum ajsjdkdkdBize 8+3 febeye 9+2 mi?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ismaili unuttum ajsjdkdkdBize 8+3 febeye 9+2 mi?
Keramettin dedi , doğruda söylediDün biri söylemişti burda acil olarak Zanioloyla yeni sözleşme imzalanıp çıkış maddesi 50 milyon yapılmalı.
Leipzig ciddi ciddi Zanioloyla ilgileniyosa şak diye hesabımızda 35m euroyu görebiliriz.Oyuncu profili de tam onların politikalarına uygun+paraları var.
para gibi bir sıkıntıları yok , 10 dakika bile oynatmadiklari Bruma ya milyonlar verdiler , para var beyin yokNe para harcadilar ya
Oliveira ve Mertens'in goze batmasinin en buyuk sebebi Midtsjo ve Mata'nin onlara sezon genelinde dinlenme sansi vermemeleriydi.Fenerin isim transferleri ilk değil sonda değil onlardan çekinende yok. Slimani-Ayew-Benziada kağıt üstünde çok iyi transferlerdi. Berishayı aldıklarında ben yok artık demiştim ama buradaki durumu ve gittikten sonraki başarısı malum.
Biz kendi eklemelerimizi yapalım yeter,sadece Oliveira-Mertens çok ısrar etmeyelim yeter. Son maçlarda sol bek sıkıntımız var dediğimiz anda bile bu 2li göze batıyordu
Livakovic > fenerSon 12 saat özet please
Tadic disinda
Gece voleybol maçindan sonra naptingünaydın Cimbom