Transfer Nöbeti #7 | 2023 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
8 numara işinin acelesi yok transfer sezonunun sonuna kadar çok güzel fırsatlar çıkacaktır önümüze.Şimdi sabitzer'i almaya kalksan 15 kağıt çekerler transfer sezonunun sonuna doğru 7-8e kadar inerler kadroda düşünmüyolar çünkü

bazı oyuncular ile ilgili, izlemeden, sadece fotodan bir hissiyata sahip olursun ya, ben bu sabitzer'i 1 dakika bile fark ederek izlemedim. hani oynadığı bir takımın maçını izlemişimdir belki ama hiç alıcı gözle bakmadım. ne oynuyor deseler bilmem.

ama bana hissiyatı b.k gibi bir topçu olduğu yönünde. gerçekten bahsettiğin kadar iyi mi?

iyi topçu tarz olarak oliveranın birebir aynısı ama daha herketlısı ve daha dişlisi
korkusuzdur adama filan girerken

syriyeten driblingide var sabitzerin

tek sevmediğim yönü cezasahasına pek girmiyor yaşlandıkca daha bi saldı gibi

olivera o konuda bir tık daha iyi

bu arada NET GELMEZ

çok manuya gitmek istiyor

valenciayı bats ve ferdiyi ben överken karşı çıkanlar vardı geçen sene sezon başı

bu üçü fbyi yarışta tuttu

ferdi ve batsın bu sene düşüşünü göreceğiz bu kaçınılmaz

özellikle tek forvet sisteminde bats iş YAPAMAZ
dzeko o yaşla zaten yapamaz
çift forvet oynarsa bu seferde tadiç ve kent çok ofansif ortasahada zayıf kalırlar
zaten tadic 35 yaşında

bu sene tek fark yaratacak topçusu becao olacak e yazık ki şimdiye kadar biraz izledim dün acayip sert bir adam yani tam türk ligi stoperi
karşı takımın forvetlerini illlahla ettirir sertliği ile
Kah gülüp kah ağlayacağımız champ olacağımız bir sezon mu olacak reis

Çok para 10 numaraya para kalmaz
giphy.gif

Bizim Angelino transferinin mevkisi geregi uyumu çok yerinde. Misal ayaginda yopla duran Kerem'in arkasindan öne kosan ve full üstünden geçip Kerem'in karsisindaki bek oyuncusunun pozisyon almasini bozacak ikili olacaklar. Top Angelino'ya geldiginde sol ayagiyla çizgiye kadar gitsede iyi orta verebilecek oyuncumuz var. Bek oyuncu ve ikili markajtan Angelino'yu takibe almak için pozisyon hamlede gecikecektir yada bizim Icardi/10 numaraya açilacak yol.

Öbür tarafta Ferdi ve Tadic (yada Peres/Tadic) görünüyor simdilik: Ferdi Tadic'in agirlini karsilayabilecek bir tip dinamizm açisindan ama oda çizgiye dogru kostugunda ters ayak yakalaniyor. Arkadan geçmeyip daha çok içerden kosarsa Ferdi orta baya daralacak.

Peres oynarsa zaten Peres ve Tadic tarafi asiri agir ve 0 dinamik.

Erden Timur'ün uyum için verdigi çabalar fark zaten
Angelinonun garip bir istatistiği daha var.Ligdeki en az ayağındaki topu kaptıran adammış.

En iyi transferleri Şymanski bence. Yetenekli genç topçu 1-2 iyi sezon gecirirse Elmas gibi pahaliya satabilirler.

Feyenoord 10m€ya alabilirdi ama cimrilik yaptı.

Bizde iş yapardı ama kim bilir ali kıç ne kadar ödedi
Ben bu noktada katılmıyorum renktaş

Feyenord için 10 milyon büyük para değil

Ayrıca şampiyon kadrosunun oyuncusu

İsteseler her türlü alırlardı

Ya bu oyuncuda bir sıkıntı var ya da çok abartılıyor

Bakalım zamanla göreceğiz

FNE-NX9 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Konu kapatilsin Herkes soguk bir dus alsin aksama tekrar acilsin

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt