Nedim Tokuyucu
İmparator
- 20 Ocak 2010
- 94.003
- 73.550
- 5.188
Her sene aynı muhabbet, sezon başı büyük başkan ali koç. Böyle dengesiz bi taraftar topluluğu olamaz
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bu işin şakası falan kaçtı bu arada bu nedir... Acil 2 sağlam orta saha biri dinamik biri yaratıcı almamız lazım. Uyum karakter vs o kadar önemli şeyler değil, biz de gecen sene çoğu maçı oyuncu kalitemizle kazandık. 2 kulvarda oynayacağımız bu sene şampiyonluğu vermemeliyiz
Seni kum torbası gibi kullanacak bu 2liKarıya mı götürecekler
Nasıl bir hediye
Şl ye katılırsak ve şampiyon olursak fbjk topu atar bu sefer kesinBu sacmaligin sürdürülebilirliği yok. Bu sene de sampiyon olursak bunlari yokederiz.
Orta sahanın göbeğine abdoulaye doucoure hamlesine ne dersin üstadnet zaha
öyle olacak zaten , fbyi kara günler bekliyor dahaFb basariya ulasamazsa agir batacak. Bu sezon sampiyon olarak bunlari tarihin coplugune gonderebiliriz.
Orta sahanın göbeğine abdoulaye doucoure hamlesine ne dersin üstad
Çok mantıklıAli Koç başkanlığı bırakırsa yeni yönetim elinde kol gibi kontratlar bulacak yanlız :d Dzeko 39 Tadic 36 Zaha 32 olacak.Sırf başkan adayı çıkmasın diye de yapıyo olabilir bu transferleri.
Ali kesinlikle başkanlığı bırakmaz bu kadar para harcadıktan sonra.''Benim kadar para harcayabilecek kişi yok der''yine seçtirir kendini.Ali Koç başkanlığı bırakırsa yeni yönetim elinde kol gibi kontratlar bulacak yanlız :d Dzeko 39 Tadic 36 Zaha 32 olacak.Sırf başkan adayı çıkmasın diye de yapıyo olabilir bu transferleri.